pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Model Uçak Serbest Uçuş Yarışması" Ödül Töreni

30.09.2017 - 20:43, Güncelleme: 30.09.2017 - 20:43
 

"Model Uçak Serbest Uçuş Yarışması" Ödül Töreni

ANKARA (AA) - Türk Hava Kurumu ile Yenimahalle Havacılık Kulübünce düzenlenen "Model Uçak Serbest Uçuş Anadolu Kupası" yarışmalarında dereceye girenlere...

ANKARA (AA) - Türk Hava Kurumu ile Yenimahalle Havacılık Kulübünce düzenlenen "Model Uçak Serbest Uçuş Anadolu Kupası" yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi. Atatürk Sahil Parkı'nda düzenlenen programda yamaç paraşütü, yelken kanat ve uzaktan kumandalı model uçak gösterileri sunuldu. Programa Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, THK Genel Sekreteri Salim Kaya, Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Hayati Çal, THK Teftiş Kurulu Başkanı Yücel Zengin, THK Merkez Denetleme Kurulu Üyesi Bayram Duman ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, programda yaptığı konuşmada, sporun her dalına önem verdiklerini ifade ederek, "Bu tür organizasyonlarla gençlerin sokaklardan kurtulması ve boş vakitlerini daha bilinçli, güzel, eğlenceli ve öğretisel olarak yapmaları konusunda da elimizden geleni yapacağız. Havacılıkla ilgili bölümü kendi spor kulübümüzde de açacağız. Gölbaşı’nda ki gençlerimize de bu sporu yaptıracağız." ifadelerini kullandı. THK Genel Sekreteri Kaya ise, "Hava sporları her geçen gün ülkemizin her yerinde daha çok bilinir hale geldi. Bu tesadüf değil, kurum ve kuruma gönül vermiş olanların verdiği emekler ve sürdürülen yoğun çalışmalar ile milletimizin yoğun destekleri sonucu oldu." dedi. Konuşmaların ardından, dereceye girenlere kupa ve madalyaları takdim edildi.
ANKARA (AA) - Türk Hava Kurumu ile Yenimahalle Havacılık Kulübünce düzenlenen "Model Uçak Serbest Uçuş Anadolu Kupası" yarışmalarında dereceye girenlere...

ANKARA (AA) - Türk Hava Kurumu ile Yenimahalle Havacılık Kulübünce düzenlenen "Model Uçak Serbest Uçuş Anadolu Kupası" yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Atatürk Sahil Parkı'nda düzenlenen programda yamaç paraşütü, yelken kanat ve uzaktan kumandalı model uçak gösterileri sunuldu.

Programa Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, THK Genel Sekreteri Salim Kaya, Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Hayati Çal, THK Teftiş Kurulu Başkanı Yücel Zengin, THK Merkez Denetleme Kurulu Üyesi Bayram Duman ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, programda yaptığı konuşmada, sporun her dalına önem verdiklerini ifade ederek, "Bu tür organizasyonlarla gençlerin sokaklardan kurtulması ve boş vakitlerini daha bilinçli, güzel, eğlenceli ve öğretisel olarak yapmaları konusunda da elimizden geleni yapacağız. Havacılıkla ilgili bölümü kendi spor kulübümüzde de açacağız. Gölbaşı’nda ki gençlerimize de bu sporu yaptıracağız." ifadelerini kullandı.

THK Genel Sekreteri Kaya ise, "Hava sporları her geçen gün ülkemizin her yerinde daha çok bilinir hale geldi. Bu tesadüf değil, kurum ve kuruma gönül vermiş olanların verdiği emekler ve sürdürülen yoğun çalışmalar ile milletimizin yoğun destekleri sonucu oldu." dedi.

Konuşmaların ardından, dereceye girenlere kupa ve madalyaları takdim edildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.