pendik escort bayan
ak

Moda’nın Kalbi Bu Kez Çocuklar İçin Attı

Spor 26.04.2018 - 12:08, Güncelleme: 26.04.2018 - 12:08
 

Moda’nın Kalbi Bu Kez Çocuklar İçin Attı

Morhipo.com, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir hafta boyunca süren indirimli kampanyalarla kutladı

İSTANBUL (AA) - Morhipo.com, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir hafta boyunca süren indirimli kampanyalarla kutladı.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Morhipo.com, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir hafta boyunca süren indirimli kampanyalarla kutladı. Aileleri ve çocukları sevindiren kampanyalar geçen yıla oranla satışlarda yüzde 20 artış sağladı. 23 Nisan öncesinde çocuk kategorisinden alınan ürün adedinin tüm site içerisindeki oranı yüzde 18’e yükseldi. Çocuk kategorisinde en fazla satılan ürün yüzde 28 ile tişört oldu. Yaza hazırlık yapan aileler tişörtten sonra en fazla şort, spor ayakkabı ve elbise aldı.
Morhipo.com, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir hafta boyunca süren indirimli kampanyalarla kutladı

İSTANBUL (AA) - Morhipo.com, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir hafta boyunca süren indirimli kampanyalarla kutladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Morhipo.com, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir hafta boyunca süren indirimli kampanyalarla kutladı. Aileleri ve çocukları sevindiren kampanyalar geçen yıla oranla satışlarda yüzde 20 artış sağladı.

23 Nisan öncesinde çocuk kategorisinden alınan ürün adedinin tüm site içerisindeki oranı yüzde 18’e yükseldi. Çocuk kategorisinde en fazla satılan ürün yüzde 28 ile tişört oldu. Yaza hazırlık yapan aileler tişörtten sonra en fazla şort, spor ayakkabı ve elbise aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.