pendik escort bayan
ak

Mmo Yozgat İl Temsilciliği İftar Yemeği Verdi

30.05.2018 - 23:43, Güncelleme: 30.05.2018 - 23:43
 

Mmo Yozgat İl Temsilciliği İftar Yemeği Verdi

YOZGAT (AA) - Makine Mühendisleri Odası (MMO) Yozgat İl Temsilciliği tarafından iftar yemeği verildi.Yozgat'ta çalışan makine mühendisleri, MMO İl Temsilciliğince...

YOZGAT (AA) - Makine Mühendisleri Odası (MMO) Yozgat İl Temsilciliği tarafından iftar yemeği verildi.Yozgat'ta çalışan makine mühendisleri, MMO İl Temsilciliğince kentteki bir otelde düzenlenen iftarda bir araya geldi. MMO Yozgat İl Temsilcisi Tahir Demirel, iftarda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin 24 Haziran sonrasında yeni bir yönetim şekline kavuşacağına işaret ederek, şunları kaydetti: "Türk-İslam medeniyetinin fertleri olarak bizlere düşen görev, kişisel hesaplardan kurtulup Çanakkale'de, Sakarya'da ve son olarak 15 Temmuz gecesi tüm Türkiye'de ben yerine biz deyip farklılıklarımızı zenginlik olarak görüp birlikte, sermaye güçlerin iç ve dış taşeronlarla üzerimize oynadığı oyunu bozduysak. Şuurlu bir şekilde Türk-İslam medeniyetine sıkıca sarılıp çok çalışmaya devam etmeliyiz. İçinde bulunduğumuz mübarek ayın bereketinden istifade ederek insanlık için hem çalışmalı hem de dua etmeliyiz."Yemeğe, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ile AK Parti ve MHP milletvekili adayları da katıldı.
YOZGAT (AA) - Makine Mühendisleri Odası (MMO) Yozgat İl Temsilciliği tarafından iftar yemeği verildi.Yozgat'ta çalışan makine mühendisleri, MMO İl Temsilciliğince...

YOZGAT (AA) - Makine Mühendisleri Odası (MMO) Yozgat İl Temsilciliği tarafından iftar yemeği verildi.

Yozgat'ta çalışan makine mühendisleri, MMO İl Temsilciliğince kentteki bir otelde düzenlenen iftarda bir araya geldi.

MMO Yozgat İl Temsilcisi Tahir Demirel, iftarda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin 24 Haziran sonrasında yeni bir yönetim şekline kavuşacağına işaret ederek, şunları kaydetti:

"Türk-İslam medeniyetinin fertleri olarak bizlere düşen görev, kişisel hesaplardan kurtulup Çanakkale'de, Sakarya'da ve son olarak 15 Temmuz gecesi tüm Türkiye'de ben yerine biz deyip farklılıklarımızı zenginlik olarak görüp birlikte, sermaye güçlerin iç ve dış taşeronlarla üzerimize oynadığı oyunu bozduysak. Şuurlu bir şekilde Türk-İslam medeniyetine sıkıca sarılıp çok çalışmaya devam etmeliyiz. İçinde bulunduğumuz mübarek ayın bereketinden istifade ederek insanlık için hem çalışmalı hem de dua etmeliyiz."

Yemeğe, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ile AK Parti ve MHP milletvekili adayları da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.