pendik escort bayan
ak

Mke Ankaragücü'nün Eryaman Stadı Talebine Ret

12.07.2019 - 21:13, Güncelleme: 12.07.2019 - 21:13
 

Mke Ankaragücü'nün Eryaman Stadı Talebine Ret

ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nün, Eryaman Stadı'nın 5 yıl süreyle kulübe tahsis edilmesi yönündeki başvurusu, Gençlik...

ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nün, Eryaman Stadı'nın 5 yıl süreyle kulübe tahsis edilmesi yönündeki başvurusu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından reddedildi.Başkent temsilcisinden yapılan açıklamada, Eryaman Stadı'nın kulübe 5 yıl süreyle tahsis edilmesi yönünde 5 Şubat'ta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne yazılı başvuruda bulunulduğu ve yapılan değerlendirmenin ardından söz konusu talebe hafta içinde olumsuz cevap verildiği belirtildi.Açıklamada, ret cevabının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne stadın tahsisi ile ilgili bugün yeniden talepte bulunulduğu belirtilerek, "Eryaman Stadı'nın tarafımıza tahsisiyle ile ilgili yapmış olduğumuz bu ikili görüşmeler, kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.
ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nün, Eryaman Stadı'nın 5 yıl süreyle kulübe tahsis edilmesi yönündeki başvurusu, Gençlik...


ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nün, Eryaman Stadı'nın 5 yıl süreyle kulübe tahsis edilmesi yönündeki başvurusu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından reddedildi.

Başkent temsilcisinden yapılan açıklamada, Eryaman Stadı'nın kulübe 5 yıl süreyle tahsis edilmesi yönünde 5 Şubat'ta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne yazılı başvuruda bulunulduğu ve yapılan değerlendirmenin ardından söz konusu talebe hafta içinde olumsuz cevap verildiği belirtildi.

Açıklamada, ret cevabının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne stadın tahsisi ile ilgili bugün yeniden talepte bulunulduğu belirtilerek, "Eryaman Stadı'nın tarafımıza tahsisiyle ile ilgili yapmış olduğumuz bu ikili görüşmeler, kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.