pendik escort bayan
ak

Mke Ankaragücü'ne Ziyaret

03.05.2017 - 17:13, Güncelleme: 03.05.2017 - 17:13
 

Mke Ankaragücü'ne Ziyaret

- Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Spor Toto 2. Lig'de şampiyon olarak TFF 1 Lig'e çıkan sarı-lacivertli kulübü ziyaret etti- Yenimahalle Belediyesi Başkanı Yaşar: - "Yapılması gereken bu kulübü hak ettiği yere getirmektir"- Kulüp başkanı Yiğiner

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Spor Toto 2. Lig'de şampiyon olarak TFF 1 Lig'e çıkan MKE Ankaragücü Kulübünü ziyaret etti.Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre kulüp başkanı Mehmet Yiğiner ile makamında sohbet eden Yaşar, "Azim olduktan sonra azmin karşısında hiçbir güç duramaz. Söylenenlere bakmadan herkesin Ankara'nın simgesi olan Ankaragücü'ne sahip çıkması lazım. Yapılması gereken bu kulübü hak ettiği yere getirmektir. Başarılı bir ekipsiniz ve bu başarılı ekibe destek olmak lazım." ifadelerini kullandı.Belediyelerin MKE Ankaragücü'ne destek vermesi gerektiğini belirten Yaşar, "Yenimahalle de versin Büyükşehir de versin Çankaya Belediyesi de versin. Bütün belediyelerimiz yardımda bulunsun ve Ankaragücü Süper Lig'e yükselsin." açıklamasını yaptı.Yenimahalle Belediyesi olarak bütçelerine göre maddi destek vermeye hazır olduklarına vurgu yapan Yaşar, şunları kaydetti:"Haymana Haymana'nın gücü kadar, Mamak Mamak'ın gücü kadar, Çankaya Çankaya'nın gücü kadar Büyükşehir Belediyemiz de gücüne göre destek olmalı. Yapacağım yardımı yönetiminle ilişkilendirmek istemiyorum. Siyasetin spora girmemesi gerekiyor. Gençler kötü alışkanlıklardan uzak durarak spora teşvik edilmeli. Takımda her türlü görüşten insanlar olabilir. Her partinin belediye başkanları gereken desteği vermeli. Kimsenin cebinden çıkmıyor bu yardımlar. Devletin malını devletin kulübüne vermeliyiz. Biz bütçemiz oranında Ankaragücü'ne maddi anlamda yardım yapacağız."Fethi Yaşar'a teşekkür eden başkan Mehmet Yiğiner ise "Kulübümüze ilk yardımı yapan da sizin belediyenizdi bu yardımlardan ötürü ayrıca teşekkür ederim." şeklinde görüş belirtti: Ankaragücü'nün şehrin takımı olduğunu kaydeden Yiğiner, "Biz elimizden geldiğince en iyi şekilde kulübümüzü temsil etmeye çalışıyoruz. Allah nasip etti Şampiyon olduk. Bu başarı tüm Ankara’nın." değerlendirmesinden bulundu.
- Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Spor Toto 2. Lig'de şampiyon olarak TFF 1 Lig'e çıkan sarı-lacivertli kulübü ziyaret etti- Yenimahalle Belediyesi Başkanı Yaşar: - "Yapılması gereken bu kulübü hak ettiği yere getirmektir"- Kulüp başkanı Yiğiner


ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Spor Toto 2. Lig'de şampiyon olarak TFF 1 Lig'e çıkan MKE Ankaragücü Kulübünü ziyaret etti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre kulüp başkanı Mehmet Yiğiner ile makamında sohbet eden Yaşar, "Azim olduktan sonra azmin karşısında hiçbir güç duramaz. Söylenenlere bakmadan herkesin Ankara'nın simgesi olan Ankaragücü'ne sahip çıkması lazım. Yapılması gereken bu kulübü hak ettiği yere getirmektir. Başarılı bir ekipsiniz ve bu başarılı ekibe destek olmak lazım." ifadelerini kullandı.

Belediyelerin MKE Ankaragücü'ne destek vermesi gerektiğini belirten Yaşar, "Yenimahalle de versin Büyükşehir de versin Çankaya Belediyesi de versin. Bütün belediyelerimiz yardımda bulunsun ve Ankaragücü Süper Lig'e yükselsin." açıklamasını yaptı.

Yenimahalle Belediyesi olarak bütçelerine göre maddi destek vermeye hazır olduklarına vurgu yapan Yaşar, şunları kaydetti:

"Haymana Haymana'nın gücü kadar, Mamak Mamak'ın gücü kadar, Çankaya Çankaya'nın gücü kadar Büyükşehir Belediyemiz de gücüne göre destek olmalı. Yapacağım yardımı yönetiminle ilişkilendirmek istemiyorum. Siyasetin spora girmemesi gerekiyor. Gençler kötü alışkanlıklardan uzak durarak spora teşvik edilmeli. Takımda her türlü görüşten insanlar olabilir. Her partinin belediye başkanları gereken desteği vermeli. Kimsenin cebinden çıkmıyor bu yardımlar. Devletin malını devletin kulübüne vermeliyiz. Biz bütçemiz oranında Ankaragücü'ne maddi anlamda yardım yapacağız."

Fethi Yaşar'a teşekkür eden başkan Mehmet Yiğiner ise "Kulübümüze ilk yardımı yapan da sizin belediyenizdi bu yardımlardan ötürü ayrıca teşekkür ederim." şeklinde görüş belirtti:

Ankaragücü'nün şehrin takımı olduğunu kaydeden Yiğiner, "Biz elimizden geldiğince en iyi şekilde kulübümüzü temsil etmeye çalışıyoruz. Allah nasip etti Şampiyon olduk. Bu başarı tüm Ankara’nın." değerlendirmesinden bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.