pendik escort bayan
ak

Mke Ankaragücü Ve Gençlerbirliği'nden Demirören İçin Başsağlığı

08.06.2018 - 14:23, Güncelleme: 08.06.2018 - 14:23
 

Mke Ankaragücü Ve Gençlerbirliği'nden Demirören İçin Başsağlığı

ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü ve Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Erdoğan Demirören'in vefatı nedeniyle başsağlığı...

ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü ve Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Erdoğan Demirören'in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.MKE Ankaragücü Kulübünden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:"Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören’in kıymetli babası ve Demirören Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatını derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, başta Yıldırım Demirören olmak üzere ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz."- GençlerbirliğiGençlerbirliği Kulübü de Demirören'in vefatı nedeniyle yayımladığı mesajında şunları kaydetti:"Türk sanayisinin duayenlerinden, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Sayın Yıldırım Demirören’in babası, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erdoğan Demirören’in vefatından derin bir üzüntü duymaktayız. Merhum Erdoğan Demirören’e Allah’tan rahmet diliyor, Sayın Yıldırım Demirören ve değerli ailesine, yakınları ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz."
ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü ve Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Erdoğan Demirören'in vefatı nedeniyle başsağlığı...


ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü ve Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Erdoğan Demirören'in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

MKE Ankaragücü Kulübünden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören’in kıymetli babası ve Demirören Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in vefatını derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, başta Yıldırım Demirören olmak üzere ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz."


- Gençlerbirliği


Gençlerbirliği Kulübü de Demirören'in vefatı nedeniyle yayımladığı mesajında şunları kaydetti:

"Türk sanayisinin duayenlerinden, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Sayın Yıldırım Demirören’in babası, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erdoğan Demirören’in vefatından derin bir üzüntü duymaktayız. Merhum Erdoğan Demirören’e Allah’tan rahmet diliyor, Sayın Yıldırım Demirören ve değerli ailesine, yakınları ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.