pendik escort bayan
ak

Mke Ankaragücü, Beşiktaş'a Hazırlanıyor

25.04.2019 - 15:53, Güncelleme: 25.04.2019 - 15:53
 

Mke Ankaragücü, Beşiktaş'a Hazırlanıyor

- Antrenmana sakatlığı süren Djedje ile dinlendirilen Kulusic katılmadı

ANKARA (AA) - MKE Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 28 Nisan Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Beştepe Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Kaplan yönetiminde gerçekleştirilen idman 1 saat sürdü. Antrenmana sakatlığı süren Brice Djedje ile dinlendirilen Ante Kulusic katılmadı.Isınma koşusuyla idmana başlayan futbolcular, daha sonra pas çalışması gerçekleştirdi. Pas çalışması sırasında oyuncular, açma-germe hareketleriyle ısınmaya devam etti.Başkent ekibinin oyuncuları, 8'e 2 top kapma organizasyonunun ardından gol çalıştı. Dar alanda pas çalışması gerçekleştiren futbolcular, yarı sahada çift kale maç oynadı.Antrenmanın sonunda bazı futbolcular şut çalışması yaparken, diğer oyuncular ise hafif koşunun ardından idmanı tamamladı.MKE Ankaragücü, Beşiktaş maçının hazırlıklarına yarın devam edecek.
- Antrenmana sakatlığı süren Djedje ile dinlendirilen Kulusic katılmadı


ANKARA (AA) - MKE Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 28 Nisan Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Beştepe Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Kaplan yönetiminde gerçekleştirilen idman 1 saat sürdü. Antrenmana sakatlığı süren Brice Djedje ile dinlendirilen Ante Kulusic katılmadı.

Isınma koşusuyla idmana başlayan futbolcular, daha sonra pas çalışması gerçekleştirdi. Pas çalışması sırasında oyuncular, açma-germe hareketleriyle ısınmaya devam etti.

Başkent ekibinin oyuncuları, 8'e 2 top kapma organizasyonunun ardından gol çalıştı. Dar alanda pas çalışması gerçekleştiren futbolcular, yarı sahada çift kale maç oynadı.

Antrenmanın sonunda bazı futbolcular şut çalışması yaparken, diğer oyuncular ise hafif koşunun ardından idmanı tamamladı.

MKE Ankaragücü, Beşiktaş maçının hazırlıklarına yarın devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.