pendik escort bayan
ak

Miraç Kandili

13.04.2018 - 11:43, Güncelleme: 13.04.2018 - 11:43
 

Miraç Kandili

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Özaltun mesajında,...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Özaltun mesajında, İslam tarihinin en anlamlı gecelerinden biri olan ve peygamber Efendimizin Allah'ın huzuruna yükseldiği gece olarak kutlanan İsra ve Miraç'ın insanlık alemi için birçok mesaj ve mucizelerle dolu olduğunu belirtti.Bu gecelerin, kendimizi ve yaptıklarımızı bir kez daha gözden geçirmek ve sorumluluklarımızı hatırlamak bakımından bir fırsat olarak düşünülmesi gerektiğini ifade eden Özaltun, herkesin kandilini kutladı.Ilgın Belediye Başkanı Karahan'da miraç değerlerinin tüm insanlığın hayrına vesile olmasını dileyerek, tüm vatandaşlarının kandilini kutladı.
KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.Özaltun mesajında,...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özaltun mesajında, İslam tarihinin en anlamlı gecelerinden biri olan ve peygamber Efendimizin Allah'ın huzuruna yükseldiği gece olarak kutlanan İsra ve Miraç'ın insanlık alemi için birçok mesaj ve mucizelerle dolu olduğunu belirtti.

Bu gecelerin, kendimizi ve yaptıklarımızı bir kez daha gözden geçirmek ve sorumluluklarımızı hatırlamak bakımından bir fırsat olarak düşünülmesi gerektiğini ifade eden Özaltun, herkesin kandilini kutladı.

Ilgın Belediye Başkanı Karahan'da miraç değerlerinin tüm insanlığın hayrına vesile olmasını dileyerek, tüm vatandaşlarının kandilini kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.