pendik escort bayan
ak

Miniklere 'Kangal' köpeğini tanıttı

Siyaset 25.05.2018 - 10:28, Güncelleme: 25.05.2018 - 10:28
 

Miniklere 'Kangal' köpeğini tanıttı

İÇ Anadolu Seçkin Irk Kangal Köpeği Eğitim ve Üretim Merkezi'nin işletmecisi ve kangal köpeği uzmanı Hüseyin Yıldız, kolej öğrencilerine Kangal çoban...

İÇ Anadolu Seçkin Irk Kangal Köpeği Eğitim ve Üretim Merkezi'nin işletmecisi ve kangal köpeği uzmanı Hüseyin Yıldız, kolej öğrencilerine Kangal çoban köpeği hakkında seminer verdi.Kangal köpeği uzmanı Hüseyin Yıldız, TED Sivas Koleji öğrencilerine kangal köpeğini tanıttı. İlk ve ortaokul öğrencilerine 1 saatlik seminer veren Yıldız, öğrencilerin de kangal köpeği hakkında merak ettiği soruları cevapladı. Yıldız'ın yanında götürdüğü 2 kangal köpeği yavrusu ise öğrencilerin ilgi odağı oldu. Seminer hakkında bilgi veren Yıldız şöyle konuştu: "Eğitim yuvalarımıza bugün Kangal yavrularımızı getirdik. Çok mutlu olduk. Onları mutlu ettiğimiz için yarınlarımızı, kuşaklarımızı, fidanlarımızı mutlu ettik. Onların duyularını harekete geçirdik. Özlemini giderdik. Çocuklarımızı ülkemizin en önemli gen kaynağımızla buluşturup onlara bunun sunumu yapmak, anlatmak ve özellikle çocukların içindekini teşhir edip onların bize dönüş yapması bunun cevabını bizim görmemiz bizi çok daha mutlu etti. Çünkü bu sistemde aslında bütün eğitimci ve hatta Milli Eğitime de seslenmek istiyorum bizim gen kaynağımız, ülkemizin bir modeli, marka değerini gelip bizim bulunduğumuz resmi bakanlık onaylı bir üretim merkezine getirilmesini istiyoruz ve böyle bir çalışma içerisine de girebiliriz. Çünkü çocuklarımızın kendine mutlaka ülkenin bir markasını tanıtması lazım ve çevresel anlamda da bu genişleyecektir. Özellikle de bizim çocuklarımızın bunu çok daha iyi başaracağına inanıyorum. Çünkü ses getireceğine kanaat getiriyorum. Bir kangal köpeğini tanımaları kadar güzel hiçbir şey yoktur." FOTOĞRAFLI
İÇ Anadolu Seçkin Irk Kangal Köpeği Eğitim ve Üretim Merkezi'nin işletmecisi ve kangal köpeği uzmanı Hüseyin Yıldız, kolej öğrencilerine Kangal çoban...

İÇ Anadolu Seçkin Irk Kangal Köpeği Eğitim ve Üretim Merkezi'nin işletmecisi ve kangal köpeği uzmanı Hüseyin Yıldız, kolej öğrencilerine Kangal çoban köpeği hakkında seminer verdi.

Kangal köpeği uzmanı Hüseyin Yıldız, TED Sivas Koleji öğrencilerine kangal köpeğini tanıttı. İlk ve ortaokul öğrencilerine 1 saatlik seminer veren Yıldız, öğrencilerin de kangal köpeği hakkında merak ettiği soruları cevapladı. Yıldız'ın yanında götürdüğü 2 kangal köpeği yavrusu ise öğrencilerin ilgi odağı oldu. Seminer hakkında bilgi veren Yıldız şöyle konuştu:

"Eğitim yuvalarımıza bugün Kangal yavrularımızı getirdik. Çok mutlu olduk. Onları mutlu ettiğimiz için yarınlarımızı, kuşaklarımızı, fidanlarımızı mutlu ettik. Onların duyularını harekete geçirdik. Özlemini giderdik. Çocuklarımızı ülkemizin en önemli gen kaynağımızla buluşturup onlara bunun sunumu yapmak, anlatmak ve özellikle çocukların içindekini teşhir edip onların bize dönüş yapması bunun cevabını bizim görmemiz bizi çok daha mutlu etti. Çünkü bu sistemde aslında bütün eğitimci ve hatta Milli Eğitime de seslenmek istiyorum bizim gen kaynağımız, ülkemizin bir modeli, marka değerini gelip bizim bulunduğumuz resmi bakanlık onaylı bir üretim merkezine getirilmesini istiyoruz ve böyle bir çalışma içerisine de girebiliriz. Çünkü çocuklarımızın kendine mutlaka ülkenin bir markasını tanıtması lazım ve çevresel anlamda da bu genişleyecektir. Özellikle de bizim çocuklarımızın bunu çok daha iyi başaracağına inanıyorum. Çünkü ses getireceğine kanaat getiriyorum. Bir kangal köpeğini tanımaları kadar güzel hiçbir şey yoktur."

FOTOĞRAFLI

Miniklere 'Kangal' köpeğini tanıttı

Miniklere 'Kangal' köpeğini tanıttı

Miniklere 'Kangal' köpeğini tanıttı

Miniklere 'Kangal' köpeğini tanıttı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.