pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Miniklerden Şehitliğe Ziyaret

16.10.2017 - 17:28, Güncelleme: 16.10.2017 - 17:28
 

Miniklerden Şehitliğe Ziyaret

YOZGAT (AA) - Merkez Ortaokulu 5-H sınıfı öğrecileri Yozgat Şehitliğini ziyaret ederek dua etti. Sınıf öğretmeni Muzzaffer Tekin ile şehitliğe gelen...

YOZGAT (AA) - Merkez Ortaokulu 5-H sınıfı öğrecileri Yozgat Şehitliğini ziyaret ederek dua etti. Sınıf öğretmeni Muzzaffer Tekin ile şehitliğe gelen öğrenciler, şehit kabirlerini tek tek ziyaret ederek, dua etti. Vatan sevgisi ve şehitlik hakkında öğrencilere bilgiler veren Tekin, şehitlerin, vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin birliği uğruna canlarını seve seve veren kahramanlar olduğunu söyledi. Okul Başkanı Emre Ertuğrul da arkadaşlarıla birlikte şehitliği ziyaret ettiklerini belirterek, "Ülkemizi koruyan asker ve polis abilerimiz, bizlerin, ülkemizde, evimizide, okulumuzda rahat bir şekilde yaşaması için şehit olmuşlardır. Bizler de onları unutmayalım, onlara vefamızı gösterelim diye bugün şehitliğe geldik. Bütün şehitlerimize dua ettik. Onları hiçbr zaman unutmayacağız." ifadelerini kullandı.
YOZGAT (AA) - Merkez Ortaokulu 5-H sınıfı öğrecileri Yozgat Şehitliğini ziyaret ederek dua etti. Sınıf öğretmeni Muzzaffer Tekin ile şehitliğe gelen...

YOZGAT (AA) - Merkez Ortaokulu 5-H sınıfı öğrecileri Yozgat Şehitliğini ziyaret ederek dua etti.

Sınıf öğretmeni Muzzaffer Tekin ile şehitliğe gelen öğrenciler, şehit kabirlerini tek tek ziyaret ederek, dua etti.

Vatan sevgisi ve şehitlik hakkında öğrencilere bilgiler veren Tekin, şehitlerin, vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin birliği uğruna canlarını seve seve veren kahramanlar olduğunu söyledi.

Okul Başkanı Emre Ertuğrul da arkadaşlarıla birlikte şehitliği ziyaret ettiklerini belirterek, "Ülkemizi koruyan asker ve polis abilerimiz, bizlerin, ülkemizde, evimizide, okulumuzda rahat bir şekilde yaşaması için şehit olmuşlardır. Bizler de onları unutmayalım, onlara vefamızı gösterelim diye bugün şehitliğe geldik. Bütün şehitlerimize dua ettik. Onları hiçbr zaman unutmayacağız." ifadelerini kullandı.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.