pendik escort bayan
ak

Minikler Güreşte Hünerlerini Sergiledi

21.05.2016 - 00:47, Güncelleme: 21.05.2016 - 00:47
 

Minikler Güreşte Hünerlerini Sergiledi

41 İlden 310 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen 14-15 yaş Minikler Serbest Türkiye Şampiyonası birinci gün müsabakalarıyla Sivas’ta başladı.

41 İlden 310 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen 14-15 yaş Minikler Serbest Türkiye Şampiyonası birinci gün müsabakalarıyla Sivas’ta  başladı. 4 Eylül Spor Salonu’nda yapılan müsabakaların açılışına Vali Âlim BARUT’un yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Erdal KARACA, Vali Yardımcısı Ömer KALAYLI, Türkiye Güreş Federasyonu Serbest Güreş As Başkanı Serdar CİNKILIÇ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim KILIÇ ile çok sayıda sporcu ve sporsever katıldı. Açılışta , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim KILIÇ ve Türkiye Güreş Federasyonu Serbest Güreş As Başkanı Serdar CİNKILIÇ’ın konuşmalarının ardından bir konuşma yapan Vali BARUT; genç sporcuları ilimizde ağırlamaktan son derece memnun olduğunu ifade ederek “Müzik ruhun, spor bedenin gıdasıdır. Sizlerinde yapacağınız idmanlarla ve müsabakalarla kendinizi geliştirerek ileride ülkemizi olimpiyatlarda, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında başarıyla temsil ederek milli marşımızı çaldıracağınıza ve ay yıldızlı bayrağımızı gururla dalgaladıracağınıza hiç şüphem yok” dedi. - SİVAS
41 İlden 310 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen 14-15 yaş Minikler Serbest Türkiye Şampiyonası birinci gün müsabakalarıyla Sivas’ta başladı.

41 İlden 310 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen 14-15 yaş Minikler Serbest Türkiye Şampiyonası birinci gün müsabakalarıyla Sivas’ta  başladı.

 

4 Eylül Spor Salonu’nda yapılan müsabakaların açılışına Vali Âlim BARUT’un yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Erdal KARACA, Vali Yardımcısı Ömer KALAYLI, Türkiye Güreş Federasyonu Serbest Güreş As Başkanı Serdar CİNKILIÇ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim KILIÇ ile çok sayıda sporcu ve sporsever katıldı.

 

Açılışta , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim KILIÇ ve Türkiye Güreş Federasyonu Serbest Güreş As Başkanı Serdar CİNKILIÇ’ın konuşmalarının ardından bir konuşma yapan Vali BARUT; genç sporcuları ilimizde ağırlamaktan son derece memnun olduğunu ifade ederek “Müzik ruhun, spor bedenin gıdasıdır. Sizlerinde yapacağınız idmanlarla ve müsabakalarla kendinizi geliştirerek ileride ülkemizi olimpiyatlarda, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında başarıyla temsil ederek milli marşımızı çaldıracağınıza ve ay yıldızlı bayrağımızı gururla dalgaladıracağınıza hiç şüphem yok” dedi. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.