pendik escort bayan
ak

Minik Sporculardan Başkan Acehan'a Sürpriz Kutlama

06.09.2018 - 15:23, Güncelleme: 06.09.2018 - 15:23
 

Minik Sporculardan Başkan Acehan'a Sürpriz Kutlama

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımı sporcuları, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı ziyaret etti. Antrenör Ahmet Koçyiğit...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımı sporcuları, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı ziyaret etti. Antrenör Ahmet Koçyiğit ile Acehan'ı makamında ziyaret eden minik sporcular, Acehan'ın doğum gününü kutladı.Acehan, Koçyiğit ve sporculara teşekkür ederek, "Biz siz gençler için ne yapsak azdır. Benim için en büyük doğum günü hediyesi sizlerin elde ettiği başarıdır. Elde ettiğiniz başarılar beni olduğu kadar tüm ilçe halkımızı da gururlandırmıştır." dedi.Göreve geldiği günden itibaren spora ve sporcuya destek olduklarını, olmaya da devam edeceklerini kaydeden Acehan, "Bunun için de Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünü kurduk. Burada sizlerle birlikte yüzlerce gencimiz çeşitli branşlarda spor eğitimi alıyor. Bu gün kısa sürede okçuluk, judo, güreş, basketbol ve voleybolda çok önemli başarılar elde edilmeye başlandı. Buradan tüm gençlerimizi en az bir branşta spora davet ediyorum. İnşallah sizlerin bu güzelliğini tüm gençlerimizde yaşarız." diye konuştu.Antrenör Koçyiğit ise verilen desteklerle yüzlerce gencin elinden tutulduğunu ifade ederek, şunları söyledi:"Başkanım, öncelikle yeni yaşınızda önce sağlık sonra mutlu ve huzur dolu yıllar diliyoruz. Sporcularımızla ile yeni yılınızı kutluyor, mutlu ve huzurlu yıllar diliyoruz. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada size vereceğimiz en güzel hediye altın madalya olacaktır. Bugüne kadar sporcularımız sizin verdiğiniz destekle her turnuvada başarılı oldular. Bundan sonra da inşallah yeni başarılar ve madalyalar gelecek."
ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımı sporcuları, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı ziyaret etti. Antrenör Ahmet Koçyiğit...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımı sporcuları, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı ziyaret etti.

Antrenör Ahmet Koçyiğit ile Acehan'ı makamında ziyaret eden minik sporcular, Acehan'ın doğum gününü kutladı.

Acehan, Koçyiğit ve sporculara teşekkür ederek, "Biz siz gençler için ne yapsak azdır. Benim için en büyük doğum günü hediyesi sizlerin elde ettiği başarıdır. Elde ettiğiniz başarılar beni olduğu kadar tüm ilçe halkımızı da gururlandırmıştır." dedi.

Göreve geldiği günden itibaren spora ve sporcuya destek olduklarını, olmaya da devam edeceklerini kaydeden Acehan, "Bunun için de Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünü kurduk. Burada sizlerle birlikte yüzlerce gencimiz çeşitli branşlarda spor eğitimi alıyor. Bu gün kısa sürede okçuluk, judo, güreş, basketbol ve voleybolda çok önemli başarılar elde edilmeye başlandı. Buradan tüm gençlerimizi en az bir branşta spora davet ediyorum. İnşallah sizlerin bu güzelliğini tüm gençlerimizde yaşarız." diye konuştu.

Antrenör Koçyiğit ise verilen desteklerle yüzlerce gencin elinden tutulduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Başkanım, öncelikle yeni yaşınızda önce sağlık sonra mutlu ve huzur dolu yıllar diliyoruz. Sporcularımızla ile yeni yılınızı kutluyor, mutlu ve huzurlu yıllar diliyoruz. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada size vereceğimiz en güzel hediye altın madalya olacaktır. Bugüne kadar sporcularımız sizin verdiğiniz destekle her turnuvada başarılı oldular. Bundan sonra da inşallah yeni başarılar ve madalyalar gelecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.