pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Minik Öğrencilerden Şehitliğe Ziyaret

20.03.2018 - 13:33, Güncelleme: 20.03.2018 - 13:33
 

Minik Öğrencilerden Şehitliğe Ziyaret

NEVŞEHİR (AA) - Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla...

NEVŞEHİR (AA) - Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla Nevşehir Şehitliği’ne ziyarette bulundu. Okul müdürü Kenan Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatan, millet, bayrak gibi kutsal değerlerin küçük yaşta öğretilmesinin çok önemli olduğunu söyledi.Vatana, millete ve şehitlerine minnet ve şükran duygularının her daim unutturulmaması gerektiğini belirten Tekin, bu duyguların yaşatılması amacıyla şehitlik gezisi düzenlediklerini kaydetti.Ziyaret esnasında okul öğretmenleri tarafından öğrencilere, Çanakkale Zaferi hakkında bilgi verildi.
NEVŞEHİR (AA) - Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla...

NEVŞEHİR (AA) - Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla Nevşehir Şehitliği’ne ziyarette bulundu.

Okul müdürü Kenan Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatan, millet, bayrak gibi kutsal değerlerin küçük yaşta öğretilmesinin çok önemli olduğunu söyledi.

Vatana, millete ve şehitlerine minnet ve şükran duygularının her daim unutturulmaması gerektiğini belirten Tekin, bu duyguların yaşatılması amacıyla şehitlik gezisi düzenlediklerini kaydetti.

Ziyaret esnasında okul öğretmenleri tarafından öğrencilere, Çanakkale Zaferi hakkında bilgi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.