pendik escort bayan
ak

Minik Öğrencilerden İhtiyaç Sahiplerine Yardım

21.05.2019 - 16:38, Güncelleme: 21.05.2019 - 16:38
 

Minik Öğrencilerden İhtiyaç Sahiplerine Yardım

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da ihtiyaç sahiplerine minik ellerden destek geldi.Çankırı Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hayata geçirilen...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da ihtiyaç sahiplerine minik ellerden destek geldi.Çankırı Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hayata geçirilen Gıda Bankası Projesi'ne Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisi öğrencileri de destek verdi.Aileleriyle aldıkları gıda ürünlerini akademide bir araya getirerek elleriyle kolileyen öğrenciler, bunları Çankırı Belediyesi Hilal Masa'ya teslim etti.Belediye girişinde minik öğrencileri karşılayan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, çocukların hepsini tebrik etti.Yardımsever miniklere ilgi gösteren Esen, "Bunlar çok önemli faaliyetler. Milli şuuru, toplumsal yardımlaşmayı bu yaşta çocuklarımıza aşılamak çok önemli. Hepinize çok teşekkür ediyorum." dedi.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da ihtiyaç sahiplerine minik ellerden destek geldi.Çankırı Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hayata geçirilen...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da ihtiyaç sahiplerine minik ellerden destek geldi.

Çankırı Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hayata geçirilen Gıda Bankası Projesi'ne Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisi öğrencileri de destek verdi.

Aileleriyle aldıkları gıda ürünlerini akademide bir araya getirerek elleriyle kolileyen öğrenciler, bunları Çankırı Belediyesi Hilal Masa'ya teslim etti.

Belediye girişinde minik öğrencileri karşılayan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, çocukların hepsini tebrik etti.

Yardımsever miniklere ilgi gösteren Esen, "Bunlar çok önemli faaliyetler. Milli şuuru, toplumsal yardımlaşmayı bu yaşta çocuklarımıza aşılamak çok önemli. Hepinize çok teşekkür ediyorum." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.