pendik escort bayan
ak

Minik Öğrencilerden Geri Dönüşüme Destek

04.06.2017 - 14:58, Güncelleme: 04.06.2017 - 14:58
 

Minik Öğrencilerden Geri Dönüşüme Destek

KONYA (AA) - Karatay Belediyesinin geri dönüşüm çalışmalarına, Şehit Erol Olçok İlkokulu ana sınıfı öğrencileri, topladıkları mavi plastik kapakları...

KONYA (AA) - Karatay Belediyesinin geri dönüşüm çalışmalarına, Şehit Erol Olçok İlkokulu ana sınıfı öğrencileri, topladıkları mavi plastik kapakları ekiplere teslim ederek destek verdi.Erol Olçok İlkokulu Müdürü İbrahim Çürük, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ana sınıfı öğrencilerinin geleceklerine sahip çıkmak adına plastik şişe ve kapaklarını belediye ekiplerine teslim ettiklerini söyledi.Çocuklarda çevre bilinci oluşturduklarını belirten Çürük, "Çevreye ve topluma duyarlı nesiller yetiştirmek için buradayız. Konya'mızı temiz tutma bilincini çocuklarımıza aşılayabilmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz." dedi.Çürük, ana sınıfı öğrencilerinin, projeyi bu sene başlattıklarını, pet şişelerin çevreye verdiği zararı en aza indirmek için uğraştıklarını dile getirdi.Okulda kağıt, plastik madde gibi atıkların geri dönüşüm için toplandığını kaydeden Çürük, Karatay Belediyesine verdiği hizmetten dolayı teşekkür etti.
KONYA (AA) - Karatay Belediyesinin geri dönüşüm çalışmalarına, Şehit Erol Olçok İlkokulu ana sınıfı öğrencileri, topladıkları mavi plastik kapakları...

KONYA (AA) - Karatay Belediyesinin geri dönüşüm çalışmalarına, Şehit Erol Olçok İlkokulu ana sınıfı öğrencileri, topladıkları mavi plastik kapakları ekiplere teslim ederek destek verdi.

Erol Olçok İlkokulu Müdürü İbrahim Çürük, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ana sınıfı öğrencilerinin geleceklerine sahip çıkmak adına plastik şişe ve kapaklarını belediye ekiplerine teslim ettiklerini söyledi.

Çocuklarda çevre bilinci oluşturduklarını belirten Çürük, "Çevreye ve topluma duyarlı nesiller yetiştirmek için buradayız. Konya'mızı temiz tutma bilincini çocuklarımıza aşılayabilmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz." dedi.

Çürük, ana sınıfı öğrencilerinin, projeyi bu sene başlattıklarını, pet şişelerin çevreye verdiği zararı en aza indirmek için uğraştıklarını dile getirdi.

Okulda kağıt, plastik madde gibi atıkların geri dönüşüm için toplandığını kaydeden Çürük, Karatay Belediyesine verdiği hizmetten dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.