pendik escort bayan
ak

Minik Öğrencilerden Askere Başsağlığı Ziyareti

26.04.2017 - 17:28, Güncelleme: 26.04.2017 - 17:28
 

Minik Öğrencilerden Askere Başsağlığı Ziyareti

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de anaokulu öğrencileri son dönemde gelen şehitlerden dolayı İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak'a başsağlığı ziyaretinde...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de anaokulu öğrencileri son dönemde gelen şehitlerden dolayı İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak'a başsağlığı ziyaretinde bulundular.İl Jandarma Komutanı Çakmak, Yeni Dünya Anaokulu öğretmen ve öğrencilerin göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı teşekkür ederek, vatan için canını seve seve vermeye hazır olan güvenlik güçlerine halkın verdiği sonsuz desteğin çok önemli olduğunu söyledi.Okul Müdürü Meliha Kartal da şehitlerden dolayı üzüntülerini dile getirerek, şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı dileğinde bulundu.Ziyarette İstiklal Marşı okunarak, hatıra fotoğrafı çektirildi.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de anaokulu öğrencileri son dönemde gelen şehitlerden dolayı İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak'a başsağlığı ziyaretinde...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de anaokulu öğrencileri son dönemde gelen şehitlerden dolayı İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak'a başsağlığı ziyaretinde bulundular.

İl Jandarma Komutanı Çakmak, Yeni Dünya Anaokulu öğretmen ve öğrencilerin göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı teşekkür ederek, vatan için canını seve seve vermeye hazır olan güvenlik güçlerine halkın verdiği sonsuz desteğin çok önemli olduğunu söyledi.

Okul Müdürü Meliha Kartal da şehitlerden dolayı üzüntülerini dile getirerek, şehitlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı dileğinde bulundu.

Ziyarette İstiklal Marşı okunarak, hatıra fotoğrafı çektirildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.