pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Minik Öğrencilerden Afrin'deki Kahramanlara Mektup

22.02.2018 - 13:53, Güncelleme: 22.02.2018 - 13:53
 

Minik Öğrencilerden Afrin'deki Kahramanlara Mektup

Nevşehir'de anaokulu öğrencileri, Jandarma Alay Komutanlığını ziyaret ederek, yazdıkları mektupları teslim etti

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de bir anaokulu öğrencileri, Jandarma Alay Komutanlığını ziyaret ederek, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiklere yazdıkları mektupları teslim etti.Komando kıyafetleri giyerek komutanlık binasına gelen öğrenciler, Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit tarafından karşılandı.Jandarma Harekat Merkezinde görevli personel tarafından jandarmanın yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verilen öğrenciler, burada İstiklal Marşı'nı okudu.Minik öğrenciler, daha sonra Afrin'de terör unsurlarına karşı mücadele veren Mehmetçiklere yazdıkları mektuplar ile Türk bayrağını Yiğit'e teslim etti.Burada görevli askerlere karanfil veren öğrencilere, askerler ise balon, çikolata ve meyve suyu dağıttı.Anaokulu müdürü Mustafa Uçar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimizin aileleri ile yazdıkları mektuplar ve nazar duası yazılı kolyeleri komutanımıza teslim ettik. Tüm askerlerimize dua ediyoruz, Allah ordumuzu korusun." dedi.Ziyaretin ardından asker selamı veren öğrenciler, "Afrin'deki Mehmetçik'e selam olsun" yazılı pankart açtı.
Nevşehir'de anaokulu öğrencileri, Jandarma Alay Komutanlığını ziyaret ederek, yazdıkları mektupları teslim etti

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de bir anaokulu öğrencileri, Jandarma Alay Komutanlığını ziyaret ederek, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiklere yazdıkları mektupları teslim etti.

Komando kıyafetleri giyerek komutanlık binasına gelen öğrenciler, Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit tarafından karşılandı.

Jandarma Harekat Merkezinde görevli personel tarafından jandarmanın yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verilen öğrenciler, burada İstiklal Marşı'nı okudu.

Minik öğrenciler, daha sonra Afrin'de terör unsurlarına karşı mücadele veren Mehmetçiklere yazdıkları mektuplar ile Türk bayrağını Yiğit'e teslim etti.

Burada görevli askerlere karanfil veren öğrencilere, askerler ise balon, çikolata ve meyve suyu dağıttı.

Anaokulu müdürü Mustafa Uçar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimizin aileleri ile yazdıkları mektuplar ve nazar duası yazılı kolyeleri komutanımıza teslim ettik. Tüm askerlerimize dua ediyoruz, Allah ordumuzu korusun." dedi.

Ziyaretin ardından asker selamı veren öğrenciler, "Afrin'deki Mehmetçik'e selam olsun" yazılı pankart açtı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.