pendik escort bayan
ak

Mimarlar Odası Üyeleri Kto Yeni Hizmet Binasını İnceledi

28.11.2016 - 15:48, Güncelleme: 28.11.2016 - 15:48
 

Mimarlar Odası Üyeleri Kto Yeni Hizmet Binasını İnceledi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) yeni hizmet binasının, yaklaşık 20 kişiden oluşan bir grup mimar tarafından incelendiği bildirildi.KTO Yönetim...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) yeni hizmet binasının, yaklaşık 20 kişiden oluşan bir grup mimar tarafından incelendiği bildirildi.KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, 17 bini aşkın üyeye daha iyi ve kaliteli hizmet vermek için planlanan ve yapımı gerçekleştirilen hizmet binasının büyük ilgi gördüğünü belirtti.Yeni hizmet binası inşaatının her aşamasında büyük bir titizlik gösterildiğini aktaran Hiçyılmaz, Kayseri'ye değer katacak olan bu projenin ilgi görmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade etti.Kayseri Mimarlar Odası Başkanı Eda Velibaşoğlu da çalışan ekibe ve KTO yönetimine teşekkür ederek, şunları kaydetti:"Mimarlar Odası Kayseri Şubesi olarak 2014'te Ticaret Odasıyla beraber düzenlediğimiz yarışmayla bu binanın projelerini elde etmiştik. Yarışmada 153 katılımcı olmuştu. Üç eşdeğer ödüle layık görülen projelerden Aydın Avunduk, Arman Yaşa ve Özgür Dağların müellifi oldukları proje Ticaret Odası yönetimi tarafından tercih edildi. Mimarlar Odası Kayseri Şubesi olarak hem yarışmasında bulunduğumuz hem projesini daha sonra takip ettiğimiz bir çalışmanın son aşamasını da hep beraber 20 kişilik bir ekiple gezdik. Yaptığımız teknik gezi ile bitmeye yakın nitelikli bir yapı olduğunu gördük. Bu imkanı sağladığı ve böyle bir nitelikli binayı üyelerine kazandırdığı için de Ticaret Odası yönetimine teşekkür ediyoruz."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) yeni hizmet binasının, yaklaşık 20 kişiden oluşan bir grup mimar tarafından incelendiği bildirildi.KTO Yönetim...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) yeni hizmet binasının, yaklaşık 20 kişiden oluşan bir grup mimar tarafından incelendiği bildirildi.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, 17 bini aşkın üyeye daha iyi ve kaliteli hizmet vermek için planlanan ve yapımı gerçekleştirilen hizmet binasının büyük ilgi gördüğünü belirtti.

Yeni hizmet binası inşaatının her aşamasında büyük bir titizlik gösterildiğini aktaran Hiçyılmaz, Kayseri'ye değer katacak olan bu projenin ilgi görmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Kayseri Mimarlar Odası Başkanı Eda Velibaşoğlu da çalışan ekibe ve KTO yönetimine teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Mimarlar Odası Kayseri Şubesi olarak 2014'te Ticaret Odasıyla beraber düzenlediğimiz yarışmayla bu binanın projelerini elde etmiştik. Yarışmada 153 katılımcı olmuştu. Üç eşdeğer ödüle layık görülen projelerden Aydın Avunduk, Arman Yaşa ve Özgür Dağların müellifi oldukları proje Ticaret Odası yönetimi tarafından tercih edildi. Mimarlar Odası Kayseri Şubesi olarak hem yarışmasında bulunduğumuz hem projesini daha sonra takip ettiğimiz bir çalışmanın son aşamasını da hep beraber 20 kişilik bir ekiple gezdik. Yaptığımız teknik gezi ile bitmeye yakın nitelikli bir yapı olduğunu gördük. Bu imkanı sağladığı ve böyle bir nitelikli binayı üyelerine kazandırdığı için de Ticaret Odası yönetimine teşekkür ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.