pendik escort bayan
ak

Millletvekili Özboyacı'dan Ziyaret

19.09.2018 - 15:33, Güncelleme: 19.09.2018 - 15:33
 

Millletvekili Özboyacı'dan Ziyaret

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, AK Parti Hadim İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.Seçim sonrası ilçe gezilerine devam eden Özboyacı,...

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, AK Parti Hadim İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.Seçim sonrası ilçe gezilerine devam eden Özboyacı, AK Parti Hadim İlçe Teşkilatını da ziyaret ederek partililerle buluştu. Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Özboyacı, her zaman sahada olduklarını, yarın seçim varmış gibi çalıştıklarını ifade etti. AK Parti Hadim İlçe Başkanı Saffet Duran ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Özboyacı'ya teşekkür etti.
KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, AK Parti Hadim İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.Seçim sonrası ilçe gezilerine devam eden Özboyacı,...

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, AK Parti Hadim İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Seçim sonrası ilçe gezilerine devam eden Özboyacı, AK Parti Hadim İlçe Teşkilatını da ziyaret ederek partililerle buluştu.

Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Özboyacı, her zaman sahada olduklarını, yarın seçim varmış gibi çalıştıklarını ifade etti.

AK Parti Hadim İlçe Başkanı Saffet Duran ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Özboyacı'ya teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.