pendik escort bayan
ak

Milli Tekvandocunun Gözü Avrupa Şampiyonluğu'nda

20.09.2017 - 15:48, Güncelleme: 20.09.2017 - 15:48
 

Milli Tekvandocunun Gözü Avrupa Şampiyonluğu'nda

Gençler Türkiye Şampiyonası'nda altın madalya kazanan 16 yaşındaki milli tekvandocu İklima Betül Karakuş, Avrupa Şampiyonası'nda Türk bayrağını dalgalandırmak istiyor- Karakuş: - "Hedefim Avrupa Şampiyonası'nda ardından dünya şampiyonasında birinci olmak

SİVAS (AA) - Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli tekvandocu İklima Betül Karakuş, Avrupa Şampiyonası'nda da madalya kazanmayı hedefliyor.Samsun'da 7-11 Eylül'de düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonası'nda 46 kilo "genç bayanlar" kategorisinde Türkiye şampiyonu olan Karakuş, öğrencisi olduğu Doğa Koleji'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şampiyonaya 75 ilden yaklaşık 2 bin 500 sporcunun katıldığını söyledi. Kategorisinde 7 maç yaparak şampiyon olduğunu ve altın madalya kazandığını belirten 16 yaşındaki tekvandocu, hedefinin 3-5 Kasım'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'ndan da dereceyle dönmek olduğunu ifade etti. Avrupa Şampiyonası'nın Kıbrıs Rum Kesimi'nde yapılacağını aktaran Karakuş, "Hedefim Avrupa Şampiyonası'nda ardından dünya şampiyonasında birinci olmak ve ülkemi en iyi şekilde temsil etmek." dedi. Eğitim ve spor hayatını birlikte sürdürdüğünü dile getiren Karakuş, şampiyonaya günde çift idman yaparak hazırlandığını belirtti. Karakuş, kendisine destek olan ailesine, öğretmenlerine ve antrenörlerine teşekkür ederek, Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edip, İstiklal Marşı'nı okutarak yurda dönmeyi amaçladığını söyledi.
Gençler Türkiye Şampiyonası'nda altın madalya kazanan 16 yaşındaki milli tekvandocu İklima Betül Karakuş, Avrupa Şampiyonası'nda Türk bayrağını dalgalandırmak istiyor- Karakuş: - "Hedefim Avrupa Şampiyonası'nda ardından dünya şampiyonasında birinci olmak

SİVAS (AA) - Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli tekvandocu İklima Betül Karakuş, Avrupa Şampiyonası'nda da madalya kazanmayı hedefliyor.

Samsun'da 7-11 Eylül'de düzenlenen Gençler Türkiye Şampiyonası'nda 46 kilo "genç bayanlar" kategorisinde Türkiye şampiyonu olan Karakuş, öğrencisi olduğu Doğa Koleji'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şampiyonaya 75 ilden yaklaşık 2 bin 500 sporcunun katıldığını söyledi.

Kategorisinde 7 maç yaparak şampiyon olduğunu ve altın madalya kazandığını belirten 16 yaşındaki tekvandocu, hedefinin 3-5 Kasım'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'ndan da dereceyle dönmek olduğunu ifade etti.

Avrupa Şampiyonası'nın Kıbrıs Rum Kesimi'nde yapılacağını aktaran Karakuş, "Hedefim Avrupa Şampiyonası'nda ardından dünya şampiyonasında birinci olmak ve ülkemi en iyi şekilde temsil etmek." dedi.

Eğitim ve spor hayatını birlikte sürdürdüğünü dile getiren Karakuş, şampiyonaya günde çift idman yaparak hazırlandığını belirtti.

Karakuş, kendisine destek olan ailesine, öğretmenlerine ve antrenörlerine teşekkür ederek, Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edip, İstiklal Marşı'nı okutarak yurda dönmeyi amaçladığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.