pendik escort bayan
ak

Milli Savunma Bakanı Işık Niğde'de

13.10.2016 - 15:08, Güncelleme: 13.10.2016 - 15:08
 

Milli Savunma Bakanı Işık Niğde'de

Işık, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etti

NİĞDE (AA) - Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in, Niğde'deki kabrini ziyaret etti.Işık, FETÖ'nün 15 Temmuz'deki darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Halisdemir'in kabrinin bulunduğu Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesine askeri helikopterle geldi.Işık'ı burada Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve daire müdürleri karşıladı.Bakan Işık, şehidin ağabeyi Doğan Halisdemir ve protokol üyeleriyle Halisdemir'in kabrinin bulunduğu mezarlığa geçti.Okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından dua eden Bakan Işık, tüm şehitlere Allah'tan rahmet dilediğini söyledi.Bakan Işık, ziyaretin ardından, Kocaeli Büyükşehir Belediyesince beldede yaptırılan Şehit Ömer Halisdemir Parkı'nın açılışı için düzenlenen törene geçti.
Işık, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etti

NİĞDE (AA) - Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in, Niğde'deki kabrini ziyaret etti.

Işık, FETÖ'nün 15 Temmuz'deki darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Halisdemir'in kabrinin bulunduğu Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesine askeri helikopterle geldi.

Işık'ı burada Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve daire müdürleri karşıladı.

Bakan Işık, şehidin ağabeyi Doğan Halisdemir ve protokol üyeleriyle Halisdemir'in kabrinin bulunduğu mezarlığa geçti.

Okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından dua eden Bakan Işık, tüm şehitlere Allah'tan rahmet dilediğini söyledi.

Bakan Işık, ziyaretin ardından, Kocaeli Büyükşehir Belediyesince beldede yaptırılan Şehit Ömer Halisdemir Parkı'nın açılışı için düzenlenen törene geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.