pendik escort bayan
ak

Milli Maçtan Notlar

27.03.2017 - 19:58, Güncelleme: 27.03.2017 - 19:58
 

Milli Maçtan Notlar

- A Milli Futbol Takımı'nın Moldova ile yaptığı özel maçı Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı da izledi - Eskişehir, tarihinde ilk kez milli maça ev sahipliği yaptı- Maça yoğun ilgi gösteren Eskişehir ve çevre illerden gelen futbolseverler, stadı tamamen do

ESKİŞEHİR (AA) - A Milli Futbol Takımı'nın, Moldova ile oynadığı hazırlık maçında Eskişehir, tarihinde ilk kez milli maça ev sahipliği yaptı.Yapımı geçen yıl sonunda tamamlanan Yeni Eskişehir Stadı'ndaki müsabakayı, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir Valisi Azim Çelik, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Ali Dürüst ve bazı yöneticiler de izledi.Bakan Avcı, ay-yıldızlı takımın soyunma odasına inerek Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve futbolculara başarılar diledi. - Maça yoğun ilgiEskişehir ve çevre illerden gelen futbolseverler milli maça yoğun ilgi gösterdi. Yeni Eskişehir Stadı'nda oynanan maç için satışa sunulan biletler, 26 gün önce tükenmişti. Karşılaşmayı 35 bin futbolsever tribünden seyretti. - Terim ilk 11'i değiştirdiTürkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, ay-yıldızlı ekibin son oynadığı Finlandiya maçında sahaya çıkan kadronun tamamında değişikliğe gitti. A Milli Takım, Moldova müsabakasına Onur Kıvrak, Şener Özbayraklı, Çağlar Söyüncü, Emre Çolak, Güray Vural, Okay Yokuşlu, Oğuzhan Özyakup, Cengiz Ünder, Ahmet Çalık, Enes Ünal, Emre Mor 11'i ile başladı. Ay-yıldızlı takımın elemelerde Antalya'da yaptığı Finlandiya maçında 11'de forma giyen Volkan Babacan, Ömer Toprak, Volkan Şen, Gökhan Gönül ve Arda Turan bu maçın kadrosunda yer almazken, Selçuk İnan, İsmail Köybaşı, Cenk Tosun, Olcay Şahan, Mehmet Topal ile Yunus Mallı yedek soyundu.- 100 metrelik Türk bayrağı Karşılaşma öncesinde yapılan koreografide yaklaşık 100 metre uzunluğunda Türk bayrağı açıldı.Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) yeni sponsorlarından Arçelik tarafından yaptırılan ve Yeni Eskişehir Stadı'nın maraton tribününde yükselen dev Türk bayrağının altında, "Milli takıma başarılar dileriz." yazısı yer aldı. Stadın çevresine de "Türkiye UEFA EURO 2024 Adayı" pankartı asıldı.- Türk bayrağı dağıtıldıTFF karşılaşma öncesinde taraftarlara Türk bayrağı dağıttı. 35 bin kapasiteli Yeni Eskişehir Stadı'nın koltukları Türk bayraklarıyla donatıldı.Stat dışındaki etkinlik alanlarında da Türk bayrakları futbolseverlere verildi.A Milli Futbol Takımı ısınmaya "Yetim gülerse dünya güler" yazılı pankartla çıktı.- Maç öncesi özel etkinliklerMoldova karşılaşması öncesinde Milli Takım Taraftar Kulübü, çeşitli etkinlikler düzenledi.Yeni Eskişehir Stadı önünde etkinlik alanına kurulan sahnede konserler ve DJ performansının yanı sıra çeşitli aktiviteler gerçekleştirildi.
- A Milli Futbol Takımı'nın Moldova ile yaptığı özel maçı Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı da izledi - Eskişehir, tarihinde ilk kez milli maça ev sahipliği yaptı- Maça yoğun ilgi gösteren Eskişehir ve çevre illerden gelen futbolseverler, stadı tamamen do


ESKİŞEHİR (AA) - A Milli Futbol Takımı'nın, Moldova ile oynadığı hazırlık maçında Eskişehir, tarihinde ilk kez milli maça ev sahipliği yaptı.

Yapımı geçen yıl sonunda tamamlanan Yeni Eskişehir Stadı'ndaki müsabakayı, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir Valisi Azim Çelik, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Ali Dürüst ve bazı yöneticiler de izledi.

Bakan Avcı, ay-yıldızlı takımın soyunma odasına inerek Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve futbolculara başarılar diledi.


- Maça yoğun ilgi


Eskişehir ve çevre illerden gelen futbolseverler milli maça yoğun ilgi gösterdi.

Yeni Eskişehir Stadı'nda oynanan maç için satışa sunulan biletler, 26 gün önce tükenmişti. Karşılaşmayı 35 bin futbolsever tribünden seyretti.


- Terim ilk 11'i değiştirdi


Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, ay-yıldızlı ekibin son oynadığı Finlandiya maçında sahaya çıkan kadronun tamamında değişikliğe gitti.

A Milli Takım, Moldova müsabakasına Onur Kıvrak, Şener Özbayraklı, Çağlar Söyüncü, Emre Çolak, Güray Vural, Okay Yokuşlu, Oğuzhan Özyakup, Cengiz Ünder, Ahmet Çalık, Enes Ünal, Emre Mor 11'i ile başladı.

Ay-yıldızlı takımın elemelerde Antalya'da yaptığı Finlandiya maçında 11'de forma giyen Volkan Babacan, Ömer Toprak, Volkan Şen, Gökhan Gönül ve Arda Turan bu maçın kadrosunda yer almazken, Selçuk İnan, İsmail Köybaşı, Cenk Tosun, Olcay Şahan, Mehmet Topal ile Yunus Mallı yedek soyundu.


- 100 metrelik Türk bayrağı


Karşılaşma öncesinde yapılan koreografide yaklaşık 100 metre uzunluğunda Türk bayrağı açıldı.

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) yeni sponsorlarından Arçelik tarafından yaptırılan ve Yeni Eskişehir Stadı'nın maraton tribününde yükselen dev Türk bayrağının altında, "Milli takıma başarılar dileriz." yazısı yer aldı. Stadın çevresine de "Türkiye UEFA EURO 2024 Adayı" pankartı asıldı.

- Türk bayrağı dağıtıldı


TFF karşılaşma öncesinde taraftarlara Türk bayrağı dağıttı. 35 bin kapasiteli Yeni Eskişehir Stadı'nın koltukları Türk bayraklarıyla donatıldı.

Stat dışındaki etkinlik alanlarında da Türk bayrakları futbolseverlere verildi.

A Milli Futbol Takımı ısınmaya "Yetim gülerse dünya güler" yazılı pankartla çıktı.


- Maç öncesi özel etkinlikler


Moldova karşılaşması öncesinde Milli Takım Taraftar Kulübü, çeşitli etkinlikler düzenledi.

Yeni Eskişehir Stadı önünde etkinlik alanına kurulan sahnede konserler ve DJ performansının yanı sıra çeşitli aktiviteler gerçekleştirildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.