pendik escort bayan
ak

Milli Judocu İyileşip Minderlere Dönmek İstiyor

28.02.2017 - 09:28, Güncelleme: 28.02.2017 - 09:28
 

Milli Judocu İyileşip Minderlere Dönmek İstiyor

2016 Rio Paralimpik Oyunları'nda bronz madalya kazanan judocu Mesme Taşbağ'ın, geçirdiği bel fıtığı ameliyatının ardından tedavisi sürüyor- Milli judocu Taşbağ: "İnşallah birkaç ay sonra minderlere dönüp Tokyo Olimpiyatları'na hazırlanacağım. Hedefim altı

ESKİŞEHİR (AA) - 2016 Rio Paralimpik Oyunları'nda judoda kadınlar 70 kiloda bronz madalya kazanan görme engelli sporcu Mesme Taşbağ, 1,5 ay önce geçirdiği bel fıtığı ameliyatının ardından iyileşip minderlere dönmek istiyor.Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde doktor olan Taşbağ (36), AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2008 yılında başladığı judoda ulusal ve uluslararası arenada birçok derece elde ettiğini söyledi.Taşbağ, geçen yıl Rio'da düzenlenen Paralimpik Oyunları'nda bel ve bacağındaki şiddetli ağrılara rağmen yarışarak bronz madalya kazandığını anlatarak, şunları söyledi:"2016 Rio Paralimpik Oyunları öncesinde bel fıtığım vardı. Ameliyat olmak için olimpiyat sonrasını bekledim. 1,5 ay önce ameliyat oldum. Şu anda fizik tedavi devam ediyor. Herhangi bir sıkıntım yok. İnşallah birkaç ay sonra minderlere dönüp Tokyo Olimpiyatları'na hazırlanacağım. Hedefim altın madalya. 2016'da dinletemediğim milli marşımızı inşallah 2020 Olimpiyatları'nda dinleteceğim.''- ''Öncelikli hedef kota maçlarını geçmek"Görme Engelliler Judo Milli Takımı forması giymenin gururunu yaşadığını belirten Taşbağ, her insanın bir spor dalıyla ilgilenmesi gerektiğini vurguladı.Taşbağ, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'na katılabilmek için kota maçları oynayacağını ifade ederek, "Olimpiyatlara gitme yolunda kota maçlarını geçmemiz gerekiyor. Öncelikle Avrupa ve dünya şampiyonalarında altın madalya alıp kota maçlarını geçeceğiz. Ardından 2020 Olimpiyatları'nda Tokyo'da altın madalya alarak ülkemize döneceğiz." diye konuştu.
2016 Rio Paralimpik Oyunları'nda bronz madalya kazanan judocu Mesme Taşbağ'ın, geçirdiği bel fıtığı ameliyatının ardından tedavisi sürüyor- Milli judocu Taşbağ: "İnşallah birkaç ay sonra minderlere dönüp Tokyo Olimpiyatları'na hazırlanacağım. Hedefim altı

ESKİŞEHİR (AA) - 2016 Rio Paralimpik Oyunları'nda judoda kadınlar 70 kiloda bronz madalya kazanan görme engelli sporcu Mesme Taşbağ, 1,5 ay önce geçirdiği bel fıtığı ameliyatının ardından iyileşip minderlere dönmek istiyor.

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde doktor olan Taşbağ (36), AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2008 yılında başladığı judoda ulusal ve uluslararası arenada birçok derece elde ettiğini söyledi.

Taşbağ, geçen yıl Rio'da düzenlenen Paralimpik Oyunları'nda bel ve bacağındaki şiddetli ağrılara rağmen yarışarak bronz madalya kazandığını anlatarak, şunları söyledi:

"2016 Rio Paralimpik Oyunları öncesinde bel fıtığım vardı. Ameliyat olmak için olimpiyat sonrasını bekledim. 1,5 ay önce ameliyat oldum. Şu anda fizik tedavi devam ediyor. Herhangi bir sıkıntım yok. İnşallah birkaç ay sonra minderlere dönüp Tokyo Olimpiyatları'na hazırlanacağım. Hedefim altın madalya. 2016'da dinletemediğim milli marşımızı inşallah 2020 Olimpiyatları'nda dinleteceğim.''


- ''Öncelikli hedef kota maçlarını geçmek"

Görme Engelliler Judo Milli Takımı forması giymenin gururunu yaşadığını belirten Taşbağ, her insanın bir spor dalıyla ilgilenmesi gerektiğini vurguladı.

Taşbağ, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'na katılabilmek için kota maçları oynayacağını ifade ederek, "Olimpiyatlara gitme yolunda kota maçlarını geçmemiz gerekiyor. Öncelikle Avrupa ve dünya şampiyonalarında altın madalya alıp kota maçlarını geçeceğiz. Ardından 2020 Olimpiyatları'nda Tokyo'da altın madalya alarak ülkemize döneceğiz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.