pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Milli Eğitim Müdürü Altınsoy'dan Çiftçi'ye Ziyaret

17.10.2017 - 12:38, Güncelleme: 17.10.2017 - 12:38
 

Milli Eğitim Müdürü Altınsoy'dan Çiftçi'ye Ziyaret

SİVAS (AA) - Sivas Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi'yi makamında ziyaret etti. Gürün'deki eğtimi kalitesi...

SİVAS (AA) - Sivas Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi'yi makamında ziyaret etti. Gürün'deki eğtimi kalitesi ve okullardaki başarı seviyesi hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan Altınsoy, her ay bir ilçede gerçekleştirilen İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısının ekim ayı oturumunun Gürün'de yapıldığını belirtti. Gürün'deki eğitim kalitesinin birçok ilçenin üzerinde olduğunu söyleyen Altınsoy, bu başarının ilerleyen zamanlarda daha da artacağını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çiftçi ise "Gürün Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımızın kaliteli eğitim olanaklarıyla buluşturulması, bununla birlikte gelişmemizin ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşmamızın güvencesi olan çocuklarımıza yönelik her türlü projenin içinde olmaya hazırız." dedi. Altınsoy'a belediye ziyareti sırasında Gürün İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Demir eşlik etti.
SİVAS (AA) - Sivas Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi'yi makamında ziyaret etti. Gürün'deki eğtimi kalitesi...

SİVAS (AA) - Sivas Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi'yi makamında ziyaret etti.

Gürün'deki eğtimi kalitesi ve okullardaki başarı seviyesi hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan Altınsoy, her ay bir ilçede gerçekleştirilen İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısının ekim ayı oturumunun Gürün'de yapıldığını belirtti.

Gürün'deki eğitim kalitesinin birçok ilçenin üzerinde olduğunu söyleyen Altınsoy, bu başarının ilerleyen zamanlarda daha da artacağını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çiftçi ise "Gürün Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımızın kaliteli eğitim olanaklarıyla buluşturulması, bununla birlikte gelişmemizin ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşmamızın güvencesi olan çocuklarımıza yönelik her türlü projenin içinde olmaya hazırız." dedi.

Altınsoy'a belediye ziyareti sırasında Gürün İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Demir eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.