pendik escort bayan
ak

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Sivas'ta

29.08.2017 - 18:08, Güncelleme: 29.08.2017 - 18:08
 

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Sivas'ta

Yılmaz, memleketi Sivas'ın Gürün ilçesinde ziyaretlerde bulundu

SİVAS (AA) - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, memleketi Sivas'ın Gürün ilçesinde ziyaretlerde bulundu.Yılmaz, ilk olarak 86 yaşında hayatını kaybeden hemşehrisi Emine Kaypınar'ın Ulu Cami'de kılınan cenaze törenine katıldı.Daha sonra Gökpınar Gölü'ne geçen Yılmaz, burada Sivas Valisi Davut Gül, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Ataş, Mahir Ünal, Öznur Çalık, AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi.Burada misafirleriyle sohbet eden ve çay içen Yılmaz, daha sonra Suçatı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan kültür merkezini inceledi.Bakan Yılmaz, kültür merkezine AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz'ın isminin verilmesini istedi.Yılmaz ve beraberindekiler, kültür merkezinin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yılmaz, memleketi Sivas'ın Gürün ilçesinde ziyaretlerde bulundu

SİVAS (AA) - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, memleketi Sivas'ın Gürün ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Yılmaz, ilk olarak 86 yaşında hayatını kaybeden hemşehrisi Emine Kaypınar'ın Ulu Cami'de kılınan cenaze törenine katıldı.

Daha sonra Gökpınar Gölü'ne geçen Yılmaz, burada Sivas Valisi Davut Gül, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Ataş, Mahir Ünal, Öznur Çalık, AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

Burada misafirleriyle sohbet eden ve çay içen Yılmaz, daha sonra Suçatı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan kültür merkezini inceledi.

Bakan Yılmaz, kültür merkezine AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz'ın isminin verilmesini istedi.

Yılmaz ve beraberindekiler, kültür merkezinin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.