pendik escort bayan
ak

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz Sivas'ta

09.07.2017 - 22:43, Güncelleme: 09.07.2017 - 22:43
 

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz Sivas'ta

Yılmaz:- "Şehit ve şehit olma ruhu bizim milletimizde yaşadığı sürece hiç şüpheniz olmasın son ocak sönene kadar bu bayrak inmez, bu ezan dinmez ve bu topraklarda ebediyen hür ve bağımsız yaşarız"

SİVAS (AA) - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Şehit ve şehit olma ruhu bizim milletimizde yaşadığı sürece hiç şüpheniz olmasın son ocak sönene kadar bu bayrak inmez, bu ezan dinmez ve bu topraklarda ebediyen hür ve bağımsız yaşarız." dedi. Yılmaz, Sivas'ın Kangal ilçesinde Şehit Jandarma Uzman Çavuş Enes Koçak adına belediye tarafından yaptırılan parkın açılışına katıldı. Burada yaptığı konuşmada şehide Allah'tan rahmet dileyen Yılmaz, ülke ve vatan için en büyük fedakarlıkları yapanları unutmayanlara ve Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk'e teşekkür etti. Bakan Yılmaz, "İnşallah bundan sonra parka gelenler şehidimizi anacaklar. Şehit ve şehit olma ruhu bizim milletimizde yaşadığı sürece hiç şüpheniz olmasın son ocak sönene kadar bu bayrak inmez, bu ezan dinmez ve bu topraklarda ebediyen hür ve bağımsız yaşarız." diye konuştu. Konuşmasının ardından Yılmaz, şehit Koçak'ın babası Ömer Koçak, Sivas Valisi Davut Gül, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ve diğer davetlilerle parkın açılış kurdelesini kesti. Yılmaz, daha sonra il merkezindeki özel bir okulu gezerek yetkililerden bilgi aldı. - Bakan Yılmaz nikah şahidi oldu Yılmaz, kentte yayın yapan bir televizyon kanalının sahibi Ahmet Hasdemir'in oğlu Bilal Hasdemir'in düğün törenine de katıldı. Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın kıydığı nikahta, Öznur Karaköse ve Bilal Hasdemir'in nikah şahitliğini Bakan Yılmaz, Sivas Valisi Davut Gül, AK Parti Sivas milletvekilleri Hilmi Bilgin ve Selim Dursun yaptı. Evlilik cüzdanını geline veren Bakan Yılmaz, genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.
Yılmaz:- "Şehit ve şehit olma ruhu bizim milletimizde yaşadığı sürece hiç şüpheniz olmasın son ocak sönene kadar bu bayrak inmez, bu ezan dinmez ve bu topraklarda ebediyen hür ve bağımsız yaşarız"

SİVAS (AA) - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Şehit ve şehit olma ruhu bizim milletimizde yaşadığı sürece hiç şüpheniz olmasın son ocak sönene kadar bu bayrak inmez, bu ezan dinmez ve bu topraklarda ebediyen hür ve bağımsız yaşarız." dedi.

Yılmaz, Sivas'ın Kangal ilçesinde Şehit Jandarma Uzman Çavuş Enes Koçak adına belediye tarafından yaptırılan parkın açılışına katıldı.

Burada yaptığı konuşmada şehide Allah'tan rahmet dileyen Yılmaz, ülke ve vatan için en büyük fedakarlıkları yapanları unutmayanlara ve Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk'e teşekkür etti.

Bakan Yılmaz, "İnşallah bundan sonra parka gelenler şehidimizi anacaklar. Şehit ve şehit olma ruhu bizim milletimizde yaşadığı sürece hiç şüpheniz olmasın son ocak sönene kadar bu bayrak inmez, bu ezan dinmez ve bu topraklarda ebediyen hür ve bağımsız yaşarız." diye konuştu.

Konuşmasının ardından Yılmaz, şehit Koçak'ın babası Ömer Koçak, Sivas Valisi Davut Gül, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ve diğer davetlilerle parkın açılış kurdelesini kesti.

Yılmaz, daha sonra il merkezindeki özel bir okulu gezerek yetkililerden bilgi aldı.

- Bakan Yılmaz nikah şahidi oldu

Yılmaz, kentte yayın yapan bir televizyon kanalının sahibi Ahmet Hasdemir'in oğlu Bilal Hasdemir'in düğün törenine de katıldı.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın kıydığı nikahta, Öznur Karaköse ve Bilal Hasdemir'in nikah şahitliğini Bakan Yılmaz, Sivas Valisi Davut Gül, AK Parti Sivas milletvekilleri Hilmi Bilgin ve Selim Dursun yaptı.

Evlilik cüzdanını geline veren Bakan Yılmaz, genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.