pendik escort bayan
ak

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz:

05.08.2017 - 21:13, Güncelleme: 05.08.2017 - 21:13
 

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz:

"Sivaslılar olarak diyoruz ki Binali Yıldırım'ın eli kolu var olsun, harda kalsa, darda kalsa, nerede kalsa, Allah ona yar olsun."

SİVAS (AA) - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Sivaslılar olarak diyoruz ki 'Binali Yıldırım'ın eli kolu var olsun, harda kalsa, darda kalsa, nerede kalsa, Allah ona yar olsun." dedi.Başbakan Binali Yıldırım ile toplu açılış ve temel atma törenine katılmak üzere kente gelen Yılmaz, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Sivas'ın tarihi günlerinden birini daha yaşadığını söyledi. Törende 53 projenin yapım işinin, 30 projenin de açılışının gerçekleştirildiğini belirten Yılmaz, "Projelerin toplam maliyeti 660 milyon liranın üzerinde. Sivas'ın tarihindeki en büyük yatırım paketi. Hayırlı uğurlu olsun. Bu miktarın 140 milyona yakını eğitim hizmetleri için yapılmıştır. Projeler hayırlı olsun. Projelere verdiği destekten dolayı Başbakanımız Binali Yıldırım'a teşekkür ediyorum." dedi.Bakan Yılmaz, Başbakan Yıldırım'ın Sivas'a verdiği sözlerin hepsini yerine getirdiğini ve kendilerinin de bu sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Sivas'ta hukuk fakültesinin açıldığını, turizm fakültesinin açılacağını anlatan ve kente yapılan hizmetlerden bahseden Yılmaz, şöyle konuştu: "Eski stat yeri Sivas Meydanı olarak Sivas halkına kazandırılacak. Yine 10 bin kişi kapasiteli yurt çalışması devam ediyor. Verilen sözleri yerine getirdik mi? Getirdik. 'Ne aldatan olacağız dedik, ne aldanan olacağız' dedik. Sözümüzde durduk mu? Durduk. Yine Kızılırmak projesi devam ediyor, Yıldız Dağı yolu yapılıyor, Geminbeli tüneli devam ediyor, 2. Organize Sanayi çalışmaları devam ediyor. İnşallah hızlı tren, Sivas'a yaklaşıyor." Sivas Havaalanı ikinci pistinin ihalesinin bu yıl yapılacağını söyleyen Yılmaz, şunları kaydetti: "Başbakanımın yol göstericiliğinde Türkiye'yi daha iyi günler bekliyor, buna inanıyor ve size güveniyoruz. Allah yardımcınız olsun. Sayın Başbakanım Sivas sizin yanınızda, duaları sizinle. Şeyhriyar'ın duası var, Mensur Han'a söylemiştir, 'Mensur Han'ın eli kolu var olsun, harda kalsa Allah ona yar olsun.' Biz de Sivaslılar olarak diyoruz ki Binali Yıldırım'ın eli kolu var olsun, harda kalsa, darda kalsa, nerede kalsa, Allah ona yar olsun." Bakan Yılmaz, Başbakan Binali Yıldırım ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü yalnız bırakmayan Sivaslılara teşekkür etti.
"Sivaslılar olarak diyoruz ki Binali Yıldırım'ın eli kolu var olsun, harda kalsa, darda kalsa, nerede kalsa, Allah ona yar olsun."

SİVAS (AA) - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Sivaslılar olarak diyoruz ki 'Binali Yıldırım'ın eli kolu var olsun, harda kalsa, darda kalsa, nerede kalsa, Allah ona yar olsun." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım ile toplu açılış ve temel atma törenine katılmak üzere kente gelen Yılmaz, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Sivas'ın tarihi günlerinden birini daha yaşadığını söyledi.

Törende 53 projenin yapım işinin, 30 projenin de açılışının gerçekleştirildiğini belirten Yılmaz, "Projelerin toplam maliyeti 660 milyon liranın üzerinde. Sivas'ın tarihindeki en büyük yatırım paketi. Hayırlı uğurlu olsun. Bu miktarın 140 milyona yakını eğitim hizmetleri için yapılmıştır. Projeler hayırlı olsun. Projelere verdiği destekten dolayı Başbakanımız Binali Yıldırım'a teşekkür ediyorum." dedi.

Bakan Yılmaz, Başbakan Yıldırım'ın Sivas'a verdiği sözlerin hepsini yerine getirdiğini ve kendilerinin de bu sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Sivas'ta hukuk fakültesinin açıldığını, turizm fakültesinin açılacağını anlatan ve kente yapılan hizmetlerden bahseden Yılmaz, şöyle konuştu:

"Eski stat yeri Sivas Meydanı olarak Sivas halkına kazandırılacak. Yine 10 bin kişi kapasiteli yurt çalışması devam ediyor. Verilen sözleri yerine getirdik mi? Getirdik. 'Ne aldatan olacağız dedik, ne aldanan olacağız' dedik. Sözümüzde durduk mu? Durduk. Yine Kızılırmak projesi devam ediyor, Yıldız Dağı yolu yapılıyor, Geminbeli tüneli devam ediyor, 2. Organize Sanayi çalışmaları devam ediyor. İnşallah hızlı tren, Sivas'a yaklaşıyor."

Sivas Havaalanı ikinci pistinin ihalesinin bu yıl yapılacağını söyleyen Yılmaz, şunları kaydetti:

"Başbakanımın yol göstericiliğinde Türkiye'yi daha iyi günler bekliyor, buna inanıyor ve size güveniyoruz. Allah yardımcınız olsun. Sayın Başbakanım Sivas sizin yanınızda, duaları sizinle. Şeyhriyar'ın duası var, Mensur Han'a söylemiştir, 'Mensur Han'ın eli kolu var olsun, harda kalsa Allah ona yar olsun.' Biz de Sivaslılar olarak diyoruz ki Binali Yıldırım'ın eli kolu var olsun, harda kalsa, darda kalsa, nerede kalsa, Allah ona yar olsun."

Bakan Yılmaz, Başbakan Binali Yıldırım ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü yalnız bırakmayan Sivaslılara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.