pendik escort bayan
ak

Milli Buz Patenci Irmak Yücel Trafik Kazası Geçirdi

20.09.2018 - 15:53, Güncelleme: 20.09.2018 - 15:53
 

Milli Buz Patenci Irmak Yücel Trafik Kazası Geçirdi

Milli sporcunun, sağ omuzundaki köprücük kemiği kırıldı

ANKARA (AA) - Milli buz patenci 12 yaşındaki Irmak Yücel, Ankara'da trafik kazası geçirdi. Trafik kazası sonrası Gazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan milli sporcunun, burada yapılan ilk kontrollerinde sağ omuzundaki köprücük kemiğinin kırıldığı belirlendi.Irmak Yücel'in 24 Eylül Pazartesi yapılacak kontrollerinin ardından durumu netleşecek. Kazayla ilgili AA muhabirine konuşan baba Atilla Yücel, araçlarının perte çıktığını belirterek, "Kızımın sağ omuz köprücük kemiğinde bir kırık var. Pazartesi günü dokularda problem var mı o kontrol edilecek. İyileşme ve antrenmanlara başlama süreci ise bundan sonra değerlendirecekler. Ancak kalıcı bir şey olmayacak." ifadelerini kullandı.Baba Yücel, yaşadıkları kazayı da şöyle anlattı:"Sabah saat 06.00'da antrenmana gitmiştik. Bahçelievler'deki BEL-PA Buz Pateni Pisti'nden saat 07.30'da antrenmanızı bitirip çıktık. Çayyolu'ndaki okulumuza doğru giderken Angora Bulvarı üzerinde kırmızı ışık ihlali sonucunda bir kadın sürücü Irmak'ın bulunduğu arka taraftan arabamıza çarptı. Bunun sonucunda Irmak araç içinde savrularak yaralandı. Sonrasında ambulansla Gazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Irmak'a gerekli tedavi yapıldı."
Milli sporcunun, sağ omuzundaki köprücük kemiği kırıldı

ANKARA (AA) - Milli buz patenci 12 yaşındaki Irmak Yücel, Ankara'da trafik kazası geçirdi.

Trafik kazası sonrası Gazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan milli sporcunun, burada yapılan ilk kontrollerinde sağ omuzundaki köprücük kemiğinin kırıldığı belirlendi.

Irmak Yücel'in 24 Eylül Pazartesi yapılacak kontrollerinin ardından durumu netleşecek.

Kazayla ilgili AA muhabirine konuşan baba Atilla Yücel, araçlarının perte çıktığını belirterek, "Kızımın sağ omuz köprücük kemiğinde bir kırık var. Pazartesi günü dokularda problem var mı o kontrol edilecek. İyileşme ve antrenmanlara başlama süreci ise bundan sonra değerlendirecekler. Ancak kalıcı bir şey olmayacak." ifadelerini kullandı.

Baba Yücel, yaşadıkları kazayı da şöyle anlattı:

"Sabah saat 06.00'da antrenmana gitmiştik. Bahçelievler'deki BEL-PA Buz Pateni Pisti'nden saat 07.30'da antrenmanızı bitirip çıktık. Çayyolu'ndaki okulumuza doğru giderken Angora Bulvarı üzerinde kırmızı ışık ihlali sonucunda bir kadın sürücü Irmak'ın bulunduğu arka taraftan arabamıza çarptı. Bunun sonucunda Irmak araç içinde savrularak yaralandı. Sonrasında ambulansla Gazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Irmak'a gerekli tedavi yapıldı."



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.