pendik escort bayan
ak

Milletvekilleri Karayolu Çalışmalarını İnceledi

01.11.2017 - 11:03, Güncelleme: 01.11.2017 - 11:03
 

Milletvekilleri Karayolu Çalışmalarını İnceledi

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Kırşehir-Kaman karayolundaki yenileme ve tadilat çalışmalarının devam...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Kırşehir-Kaman karayolundaki yenileme ve tadilat çalışmalarının devam ettiği karayolunda incelemelerde bulundu.AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçe yollarının yenilenmesi kapsamında Kırşehir-Kaman yolunda da yenileme ve tadilat çalışmalarının başlatıldı.AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Çetinkaya ve Aslan'ın çalışma yapılan bölümlerde incelemede bulunduğu vurgulayan açıklamada, şu ifadelere yer verildi."İhalesi Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 16 Kasım 2016 tarihinde yapılan Kırşehir ile Toklumen-Savcılı-Kaman yolunun sözleşme ve protokolleri 14 Temmuz 2017 tarihinde imzalandı. Yer tesliminin ardından yapımına arazi sorunu bulunmayan Kaman-Savcılı güzergahından başlanan bu yol, 70 kilometre uzunluğa, 12 metre platform genişliğine, 156 menfeze, 7 tarımsal amaçlı alt geçide ve 10 kavşağa sahip olacaktır. Sarıyahşi-Kırşehir güzergahındaki çalışmada ise kısa süre içerisinde başlayacaktır. İş bitirme süresi ise 700 gün olup, projenin 18 Haziran 2019 tarihi itibariyle bitirilmesi planlanmaktadır."Açıklamada, karayolundaki incelemeye İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu'nun da eşlik ettiği belirtildi.
KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Kırşehir-Kaman karayolundaki yenileme ve tadilat çalışmalarının devam...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Kırşehir-Kaman karayolundaki yenileme ve tadilat çalışmalarının devam ettiği karayolunda incelemelerde bulundu.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçe yollarının yenilenmesi kapsamında Kırşehir-Kaman yolunda da yenileme ve tadilat çalışmalarının başlatıldı.

AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Çetinkaya ve Aslan'ın çalışma yapılan bölümlerde incelemede bulunduğu vurgulayan açıklamada, şu ifadelere yer verildi.

"İhalesi Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 16 Kasım 2016 tarihinde yapılan Kırşehir ile Toklumen-Savcılı-Kaman yolunun sözleşme ve protokolleri 14 Temmuz 2017 tarihinde imzalandı. Yer tesliminin ardından yapımına arazi sorunu bulunmayan Kaman-Savcılı güzergahından başlanan bu yol, 70 kilometre uzunluğa, 12 metre platform genişliğine, 156 menfeze, 7 tarımsal amaçlı alt geçide ve 10 kavşağa sahip olacaktır. Sarıyahşi-Kırşehir güzergahındaki çalışmada ise kısa süre içerisinde başlayacaktır. İş bitirme süresi ise 700 gün olup, projenin 18 Haziran 2019 tarihi itibariyle bitirilmesi planlanmaktadır."

Açıklamada, karayolundaki incelemeye İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu'nun da eşlik ettiği belirtildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.