pendik escort bayan
ak

Milletvekili Soluk'tan Esnaf Ziyareti

30.01.2019 - 10:48, Güncelleme: 30.01.2019 - 10:48
 

Milletvekili Soluk'tan Esnaf Ziyareti

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, Zara ilçesinde esnafı ziyaret etti.Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, AK Parti İlçe Başkanı...

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, Zara ilçesinde esnafı ziyaret etti.Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Oğuzhan ve partililerle ilçe merkezinde esnafı ziyaret eden Soluk, yerel seçimler için destek istedi.Soluk, 31 Mart seçimlerinde esnafın ve halkın desteği ile bir kez daha iktidar olarak hizmete devam edeceklerini söyledi. Hizmetin halkla ve iktidarla olacağını belirten Soluk, "Bekleyen yatırımlar var, bu yatırımların bir an evvel tamamlanması ve yeni hizmetlere geçilmesi için sizlerin desteğine ihtiyaç duyuyoruz." dedi.
SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, Zara ilçesinde esnafı ziyaret etti.Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, AK Parti İlçe Başkanı...

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, Zara ilçesinde esnafı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Oğuzhan ve partililerle ilçe merkezinde esnafı ziyaret eden Soluk, yerel seçimler için destek istedi.

Soluk, 31 Mart seçimlerinde esnafın ve halkın desteği ile bir kez daha iktidar olarak hizmete devam edeceklerini söyledi.

Hizmetin halkla ve iktidarla olacağını belirten Soluk, "Bekleyen yatırımlar var, bu yatırımların bir an evvel tamamlanması ve yeni hizmetlere geçilmesi için sizlerin desteğine ihtiyaç duyuyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.