pendik escort bayan
ak

Milletvekili Soluk, Ulaşım Yatırımlarını İnceledi

03.07.2017 - 15:08, Güncelleme: 03.07.2017 - 15:08
 

Milletvekili Soluk, Ulaşım Yatırımlarını İnceledi

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ile yapım çalışmaları devam eden Mevlana Tüneli ile Recep...

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ile yapım çalışmaları devam eden Mevlana Tüneli ile Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda incelemelerde bulundu. Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, aynı zamanda TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı olan Soluk, tamamlandığında Sivas’ın ulaşım sorununu büyük ölçüde rahatlatacak olan Mevlana Tüneli'nde incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında Aydın'dan bilgi aldı. Çalışmadan duyduğu memnuniyeti belirten Soluk, "Burada oldukça yoğun bir çalışma gerçekleştiriliyor. İnşallah önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde tünel Sivaslıların hizmetine girecek." ifadelerini kullandı. Soluk, inşaat çalışmasının halka rahatsızlık verebileceğini ama çalışmalar tamamlandığında tünelin çok büyük rahatlama sağlayacağına işaret ederek, "Ayrıca belediyemize çalışmaları için teşekkür ediyorum. Nereye gitsek bir çalışma var, gerek altyapıda gerekse üstyapıda. Kaldırım ve asfalt çalışmaları, peyzaj çalışmaları ilimizin güzelleşmesine katkı sağlanıyor." değerlendirmesinde bulundu. Soluk, Sivas kent merkezi ile Cumhuriyet Üniversitesi arasında inşa edilen Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nı da inceledi.Sivas Belediye Başkanı Aydın, bulvar hakkında Soluk'a bilgi vererek, "Cumhuriyet Üniversitesi de artık bir şehir büyüklüğünde. Sivas ile üniversitenin birbirine yaklaşması gerekiyor. Kenarlarında 15’er metre genişliğinde yolları ve ilerde ihtiyaç duyulduğu takdirde raylı sistem için alan olan bir çalışma gerçekleştiriyoruz." ifadelerini kullandı. Projeye ilişkin memnuniyetini dile getiren Soluk, projenin bir an önce tamamlanması için gereken desteği vermeye hazır olduğunu kaydetti.
SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ile yapım çalışmaları devam eden Mevlana Tüneli ile Recep...

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ile yapım çalışmaları devam eden Mevlana Tüneli ile Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda incelemelerde bulundu.

Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, aynı zamanda TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı olan Soluk, tamamlandığında Sivas’ın ulaşım sorununu büyük ölçüde rahatlatacak olan Mevlana Tüneli'nde incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında Aydın'dan bilgi aldı.

Çalışmadan duyduğu memnuniyeti belirten Soluk, "Burada oldukça yoğun bir çalışma gerçekleştiriliyor. İnşallah önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde tünel Sivaslıların hizmetine girecek." ifadelerini kullandı.

Soluk, inşaat çalışmasının halka rahatsızlık verebileceğini ama çalışmalar tamamlandığında tünelin çok büyük rahatlama sağlayacağına işaret ederek, "Ayrıca belediyemize çalışmaları için teşekkür ediyorum. Nereye gitsek bir çalışma var, gerek altyapıda gerekse üstyapıda. Kaldırım ve asfalt çalışmaları, peyzaj çalışmaları ilimizin güzelleşmesine katkı sağlanıyor." değerlendirmesinde bulundu.

Soluk, Sivas kent merkezi ile Cumhuriyet Üniversitesi arasında inşa edilen Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nı da inceledi.

Sivas Belediye Başkanı Aydın, bulvar hakkında Soluk'a bilgi vererek, "Cumhuriyet Üniversitesi de artık bir şehir büyüklüğünde. Sivas ile üniversitenin birbirine yaklaşması gerekiyor. Kenarlarında 15’er metre genişliğinde yolları ve ilerde ihtiyaç duyulduğu takdirde raylı sistem için alan olan bir çalışma gerçekleştiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Projeye ilişkin memnuniyetini dile getiren Soluk, projenin bir an önce tamamlanması için gereken desteği vermeye hazır olduğunu kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.