pendik escort bayan
ak

Milletvekili Şeker'in Ziyaretleri

17.08.2018 - 16:38, Güncelleme: 17.08.2018 - 16:38
 

Milletvekili Şeker'in Ziyaretleri

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker kentteki kurumlara ziyaretlerini sürdürüyor. Şeker Karaman Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nı...

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker kentteki kurumlara ziyaretlerini sürdürüyor. Şeker Karaman Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nı ziyaret ederek, Vakıf Müdürü Ertuğrul Barış Selçuk ile görüştü ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Şeker burada yaptığı açıklamada devletin yardıma muhtaç vatandaşların her zaman yanında olduğunu söyledi. Karaman Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın 2018 yılının ilk sekiz aylık döneminde 14 bin 772 kişiye 8 milyon 581 bin lira tutarında yardım yaptığını ifade eden Şeker, bundan sonrada zor durumda olan herkesin yanında olacağını belirtti.
KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker kentteki kurumlara ziyaretlerini sürdürüyor. Şeker Karaman Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nı...

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker kentteki kurumlara ziyaretlerini sürdürüyor.

Şeker Karaman Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nı ziyaret ederek, Vakıf Müdürü Ertuğrul Barış Selçuk ile görüştü ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şeker burada yaptığı açıklamada devletin yardıma muhtaç vatandaşların her zaman yanında olduğunu söyledi.

Karaman Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın 2018 yılının ilk sekiz aylık döneminde 14 bin 772 kişiye 8 milyon 581 bin lira tutarında yardım yaptığını ifade eden Şeker, bundan sonrada zor durumda olan herkesin yanında olacağını belirtti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.