pendik escort bayan
ak

Milletvekili Şeker'in Seydişehir Ziyareti

22.09.2017 - 10:38, Güncelleme: 22.09.2017 - 10:38
 

Milletvekili Şeker'in Seydişehir Ziyareti

KONYA (AA) - AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Seydişehir'i ziyaret etti. AK Parti Seydişehir İlçe Teşkilatını...

KONYA (AA) - AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Seydişehir'i ziyaret etti. AK Parti Seydişehir İlçe Teşkilatını ziyaret eden Milletvekili Şeker, parti ve belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.Ziyaret hakkında basına açıklama yapan AK Parti Konya İl Yerel Yönetimler Başkanı Seyit Ahmet Biçer, Milletvekili Şeker ile Seydişehir'de devam eden yatırımlar ve projeler hakkında bilgi alıp, istişarede bulunduklarını söyledi. Şeker’i Seydişehir'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Biçer, şunları kaydetti:"Kendisi özellikle belediyelerimizin seçimlerde vermiş olduğu vaatlerin yerine getirilip getirilmediği, yapılacak olan hizmetleri yerinde görmek istedi. AK Parti Genel Merkezi olarak her zaman Konya'nın arkasında olduklarını hissettirmek istediklerini belirtti. Belediye Başkanımızın ve ilçe teşkilatımızın yapmış olduğu çalışmaları birlikte inceledik ve gözlemledik. Bundan sonra da ziyaretler sıklaşacak."
KONYA (AA) - AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Seydişehir'i ziyaret etti. AK Parti Seydişehir İlçe Teşkilatını...

KONYA (AA) - AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Seydişehir'i ziyaret etti.

AK Parti Seydişehir İlçe Teşkilatını ziyaret eden Milletvekili Şeker, parti ve belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyaret hakkında basına açıklama yapan AK Parti Konya İl Yerel Yönetimler Başkanı Seyit Ahmet Biçer, Milletvekili Şeker ile Seydişehir'de devam eden yatırımlar ve projeler hakkında bilgi alıp, istişarede bulunduklarını söyledi.

Şeker’i Seydişehir'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Biçer, şunları kaydetti:

"Kendisi özellikle belediyelerimizin seçimlerde vermiş olduğu vaatlerin yerine getirilip getirilmediği, yapılacak olan hizmetleri yerinde görmek istedi. AK Parti Genel Merkezi olarak her zaman Konya'nın arkasında olduklarını hissettirmek istediklerini belirtti. Belediye Başkanımızın ve ilçe teşkilatımızın yapmış olduğu çalışmaları birlikte inceledik ve gözlemledik. Bundan sonra da ziyaretler sıklaşacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.