pendik escort bayan
ak

Milletvekili Öztürk, Sulakyurt İlçesini Ziyaret Etti

06.08.2016 - 14:33, Güncelleme: 06.08.2016 - 14:33
 

Milletvekili Öztürk, Sulakyurt İlçesini Ziyaret Etti

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Sulakyurt ilçesini ziyaret etti.Öztürk, ziyaretinde ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret ederek...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Sulakyurt ilçesini ziyaret etti.Öztürk, ziyaretinde ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret ederek Kaymakam Fikret Dağ ile bir araya geldi. Kaymakam Dağ'dan ilçe ve çalışmalar hakkında bilgi alan milletvekili Öztürk, daha sonra Deredüzü köy yolunda devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.Ziyaret sonrasında AA muhabirine açıklamada bulunan Öztürk, devlet hizmetinin ihtiyaç durumuna göre ülkenin her noktasına götürülerek vatandaşların ihtiyaçlarının giderildiğini belirtti.Türkiye'nin güçlü bir devlet olduğunu ve güçlü olmaya da devam edeceğini söyleyen Öztürk, kent genelindeki yatırımların artarak devam edeceğini kaydetti.
KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Sulakyurt ilçesini ziyaret etti.Öztürk, ziyaretinde ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret ederek...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Sulakyurt ilçesini ziyaret etti.

Öztürk, ziyaretinde ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret ederek Kaymakam Fikret Dağ ile bir araya geldi.

Kaymakam Dağ'dan ilçe ve çalışmalar hakkında bilgi alan milletvekili Öztürk, daha sonra Deredüzü köy yolunda devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Ziyaret sonrasında AA muhabirine açıklamada bulunan Öztürk, devlet hizmetinin ihtiyaç durumuna göre ülkenin her noktasına götürülerek vatandaşların ihtiyaçlarının giderildiğini belirtti.

Türkiye'nin güçlü bir devlet olduğunu ve güçlü olmaya da devam edeceğini söyleyen Öztürk, kent genelindeki yatırımların artarak devam edeceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.