pendik escort bayan
ak

Milletvekili Önal'dan Köy Ziyaretleri

25.09.2018 - 17:13, Güncelleme: 25.09.2018 - 17:13
 

Milletvekili Önal'dan Köy Ziyaretleri

KIRIKKALE (AA) - CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Delice ilçesini ve köyleri ziyaret etti.Milletvekili Önal, Çongar, Meşe Yayla, Boz, İmirli Büyük...

KIRIKKALE (AA) - CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Delice ilçesini ve köyleri ziyaret etti.Milletvekili Önal, Çongar, Meşe Yayla, Boz, İmirli Büyük Avşar, Küçük Avşar, köylerini ziyaret ederek köylülerle sohbet etti.Köylülerin sorunlarını ve taleplerini alan Önal, ziyaret sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm sorunları TBMM'de dile getireceğini söyledi.Köylerin asfalt sorunlarını bildiklerini ve bunun için çalışma başlatacaklarını belirten Önal, "Köylerimizde sulamayla ilgili sorunlar var. Bunları biliyoruz. Çalışmalarımızı bu sorunlar üzerine yoğunlaştırdık. Köylü kardeşlerimize sahip çıkacağız. Vatandaşlarımızın yanındayız." diye konuştu.
KIRIKKALE (AA) - CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Delice ilçesini ve köyleri ziyaret etti.Milletvekili Önal, Çongar, Meşe Yayla, Boz, İmirli Büyük...

KIRIKKALE (AA) - CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Delice ilçesini ve köyleri ziyaret etti.

Milletvekili Önal, Çongar, Meşe Yayla, Boz, İmirli Büyük Avşar, Küçük Avşar, köylerini ziyaret ederek köylülerle sohbet etti.

Köylülerin sorunlarını ve taleplerini alan Önal, ziyaret sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm sorunları TBMM'de dile getireceğini söyledi.

Köylerin asfalt sorunlarını bildiklerini ve bunun için çalışma başlatacaklarını belirten Önal, "Köylerimizde sulamayla ilgili sorunlar var. Bunları biliyoruz. Çalışmalarımızı bu sorunlar üzerine yoğunlaştırdık. Köylü kardeşlerimize sahip çıkacağız. Vatandaşlarımızın yanındayız." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.