pendik escort bayan
ak

Milletvekili Karacan'ın Rektör Çomaklı'yı Ziyareti

20.09.2018 - 16:13, Güncelleme: 20.09.2018 - 16:13
 

Milletvekili Karacan'ın Rektör Çomaklı'yı Ziyareti

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Anadolu Üniversitesinin (AÜ) rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'yı ziyaret...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Anadolu Üniversitesinin (AÜ) rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'yı ziyaret etti.Karacan'ın iletişim ofisinde yapılan yazılı açıklamaya göre, Çomaklı'nın AÜ Rektörlüğü'ne atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Karacan, üniversitelerin bulunduğu bölgenin adeta kan damarı olduğunu söyledi.Üniversitelerin eğitimden sosyal hayata, ekonomiden sanayileşmeye kadar birçok alanda lokomotif görevi gördüğünü belirten Karacan, "2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize çok büyük katkılar sunacağına inandığım Anadolu Üniversitesinin Rektörlüğü'ne Cumhurbaşkanımızın teveccühleriyle atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'ya yeni görevinde muvaffakiyetler diliyor, şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.Çomaklı da Karacan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Anadolu Üniversitesinin (AÜ) rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'yı ziyaret...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Anadolu Üniversitesinin (AÜ) rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'yı ziyaret etti.

Karacan'ın iletişim ofisinde yapılan yazılı açıklamaya göre, Çomaklı'nın AÜ Rektörlüğü'ne atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Karacan, üniversitelerin bulunduğu bölgenin adeta kan damarı olduğunu söyledi.

Üniversitelerin eğitimden sosyal hayata, ekonomiden sanayileşmeye kadar birçok alanda lokomotif görevi gördüğünü belirten Karacan, "2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize çok büyük katkılar sunacağına inandığım Anadolu Üniversitesinin Rektörlüğü'ne Cumhurbaşkanımızın teveccühleriyle atanan Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'ya yeni görevinde muvaffakiyetler diliyor, şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Çomaklı da Karacan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.