pendik escort bayan
ak

Milletvekili Ceylan Ve Arkadaşları Öğretmenleriyle Buluştu

11.01.2018 - 13:13, Güncelleme: 11.01.2018 - 13:13
 

Milletvekili Ceylan Ve Arkadaşları Öğretmenleriyle Buluştu

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan ve sınıf arkadaşları, Nallıhan Ortaokulu'ndaki öğretmenleri Abdullah Eken ile TBMM'de bir araya geldi....

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan ve sınıf arkadaşları, Nallıhan Ortaokulu'ndaki öğretmenleri Abdullah Eken ile TBMM'de bir araya geldi. TBMM'de gerçekleşen ziyarette milletvekili Nevzat Ceylan’ın sürprizi ile duygulu anlar yaşayan sınıf arkadaşları ve öğretmeni okul yıllarındaki anılarını paylaştı ve hasret giderdi. Öğretmen Abdullah Eken, öğrencileri ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğu belirtti ve öğrencisi Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan’a bu buluşmayı tertip ettiği için teşekkür etti.Ceylan, yıllar önce aynı sıralarda oturduğu arkadaşları ve üzerinde çok büyük emeği olduğunu belirttiği öğretmeni Abdullah Eken ile beraber olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirerek, "Bugün adeta ortaokul günlerime yeniden geri döndüm. Bana o yaşlarda aşıladıkları vatan sevgisi ile bugün ülkeme siyasetçi olarak hizmet ettiğim için Abdullah öğretmenime çok şey borçluyum. Bu buluşmayı her sene tekrarlamayı düşünüyoruz." dedi.
ANKARA (AA) - AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan ve sınıf arkadaşları, Nallıhan Ortaokulu'ndaki öğretmenleri Abdullah Eken ile TBMM'de bir araya geldi....

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan ve sınıf arkadaşları, Nallıhan Ortaokulu'ndaki öğretmenleri Abdullah Eken ile TBMM'de bir araya geldi.

TBMM'de gerçekleşen ziyarette milletvekili Nevzat Ceylan’ın sürprizi ile duygulu anlar yaşayan sınıf arkadaşları ve öğretmeni okul yıllarındaki anılarını paylaştı ve hasret giderdi.

Öğretmen Abdullah Eken, öğrencileri ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğu belirtti ve öğrencisi Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan’a bu buluşmayı tertip ettiği için teşekkür etti.

Ceylan, yıllar önce aynı sıralarda oturduğu arkadaşları ve üzerinde çok büyük emeği olduğunu belirttiği öğretmeni Abdullah Eken ile beraber olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirerek, "Bugün adeta ortaokul günlerime yeniden geri döndüm. Bana o yaşlarda aşıladıkları vatan sevgisi ile bugün ülkeme siyasetçi olarak hizmet ettiğim için Abdullah öğretmenime çok şey borçluyum. Bu buluşmayı her sene tekrarlamayı düşünüyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.