pendik escort bayan
ak

Milletvekili Çetinkaya'nın Köy Ziyaretleri

13.01.2018 - 11:18, Güncelleme: 13.01.2018 - 11:18
 

Milletvekili Çetinkaya'nın Köy Ziyaretleri

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Akpınar ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.Milletvekili Çetinkaya,...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Akpınar ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.Milletvekili Çetinkaya, Karaova, Aşağıhamurlu ve Hanyeli köylerini ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, köylerdeki hizmetleri yerinde incelemek ve eksik kalan hizmetleri görmek için ziyaretlere devam ettiğini belirtti.Millete hizmetkar olmak için çıktıkları yolda hiç bir şeyin eskisi gibi olmadığını aktaran Çetinkaya, AK Parti'nin Türkiye'nin çehresini değiştirdiğini ifade etti.Yıllarca heba edilen kaynakların gerçek sahibi olan halka akmaya başladığına vurgu yapan Çetinkaya, "Halkımızdan aldığımız vekaletle, sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın liderliğinde 'durmak yok yola devam' düsturuyla gece gündüz demeden ülkemize, İlimize, halkımıza daha fazla hizmet götürebilmenin arayışı içerisinde olduk. Aynı anlayış içerisinde olmaya devam edeceğiz." dedi.Hizmetleri köylere kadar götürürken halkın desteği ve güvenini her zaman gördüklerini aktaran Çetinkaya, şunları kaydetti:"Halkımızın bize olan güveni ve inancı da bizimle birlikteydi. Birlikte başardık. Birlikte inşa ettik. Daha büyük, sorunları çözülmüş ve geleceğe daha güvenle, umutla bakan bir Türkiye olduk. Halkımızın gücü, bizim de gücümüz oldu. Hizmette ve başarıda sınır tanımayan bir anlayış içerisinde çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir."
KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Akpınar ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.Milletvekili Çetinkaya,...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Akpınar ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Milletvekili Çetinkaya, Karaova, Aşağıhamurlu ve Hanyeli köylerini ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, köylerdeki hizmetleri yerinde incelemek ve eksik kalan hizmetleri görmek için ziyaretlere devam ettiğini belirtti.

Millete hizmetkar olmak için çıktıkları yolda hiç bir şeyin eskisi gibi olmadığını aktaran Çetinkaya, AK Parti'nin Türkiye'nin çehresini değiştirdiğini ifade etti.

Yıllarca heba edilen kaynakların gerçek sahibi olan halka akmaya başladığına vurgu yapan Çetinkaya, "Halkımızdan aldığımız vekaletle, sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın liderliğinde 'durmak yok yola devam' düsturuyla gece gündüz demeden ülkemize, İlimize, halkımıza daha fazla hizmet götürebilmenin arayışı içerisinde olduk. Aynı anlayış içerisinde olmaya devam edeceğiz." dedi.

Hizmetleri köylere kadar götürürken halkın desteği ve güvenini her zaman gördüklerini aktaran Çetinkaya, şunları kaydetti:

"Halkımızın bize olan güveni ve inancı da bizimle birlikteydi. Birlikte başardık. Birlikte inşa ettik. Daha büyük, sorunları çözülmüş ve geleceğe daha güvenle, umutla bakan bir Türkiye olduk. Halkımızın gücü, bizim de gücümüz oldu. Hizmette ve başarıda sınır tanımayan bir anlayış içerisinde çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.