pendik escort bayan
ak

Milletvekili Çetinkaya Hentbol Takımını Misafir Etti

25.11.2017 - 12:28, Güncelleme: 25.11.2017 - 12:28
 

Milletvekili Çetinkaya Hentbol Takımını Misafir Etti

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Hentbol Takımı sporcularını mecliste misafir etti.AEÜ'den...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Hentbol Takımı sporcularını mecliste misafir etti.AEÜ'den yapılan yazılı açıklamada, geçen yıl elde ettiği başarı ile bu yıl Hentbol 1. Lig'de mücadele eden Ahi Evran Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü Hentbol Takımı sporcularının Milletvekili Çetinkaya'yı TBMM'deki bürosunda ziyaret ettiği ifade edildi.Ziyarete, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü ve Kulüp Başkanı Doç. Dr. Mahmut Erbey ile Kulüp Menajeri Yrd. Doç. Dr. Yakup Akyel’in de katıldığı aktarılan açıklamada, Milletvekili Çetinkaya'nın sporcularla tek tek ilgilenerek meclisi gezdirdiği vurgulandı.Verdiği desteklerden dolayı Çetinkaya’ya teşekkür edildiği ifade edilen açıklamada, Erbey'in günün anısına takımın formasını hediye ettiği kaydedildi.Açıklamada, görüşlerine yer verilen Çetinkaya, şehrin ve üniversitenin gelişimi için her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını vurgulayarak, takımın başarılarından gurur duyduğunu aktardı.
KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Hentbol Takımı sporcularını mecliste misafir etti.AEÜ'den...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Hentbol Takımı sporcularını mecliste misafir etti.

AEÜ'den yapılan yazılı açıklamada, geçen yıl elde ettiği başarı ile bu yıl Hentbol 1. Lig'de mücadele eden Ahi Evran Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü Hentbol Takımı sporcularının Milletvekili Çetinkaya'yı TBMM'deki bürosunda ziyaret ettiği ifade edildi.

Ziyarete, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü ve Kulüp Başkanı Doç. Dr. Mahmut Erbey ile Kulüp Menajeri Yrd. Doç. Dr. Yakup Akyel’in de katıldığı aktarılan açıklamada, Milletvekili Çetinkaya'nın sporcularla tek tek ilgilenerek meclisi gezdirdiği vurgulandı.

Verdiği desteklerden dolayı Çetinkaya’ya teşekkür edildiği ifade edilen açıklamada, Erbey'in günün anısına takımın formasını hediye ettiği kaydedildi.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen Çetinkaya, şehrin ve üniversitenin gelişimi için her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını vurgulayarak, takımın başarılarından gurur duyduğunu aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.