pendik escort bayan
ak

Milletvekili Çakırözer'den Eskişehirspor'a Destek Çağrısı

26.08.2016 - 12:23, Güncelleme: 26.08.2016 - 12:23
 

Milletvekili Çakırözer'den Eskişehirspor'a Destek Çağrısı

Çakırözer: - "Eğer Eskişehirsporumuzu yeni başarılara kavuşmasını istiyor ve sezon sonunda şampiyon olarak görmek istiyorsak destek olmamız şart"

ESKİŞEHİR (AA) - CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Süper Lig'den düştüğü için bu sezon TFF 1. Lig'de mücadele edecek Eskişehirspor'a arzulanan başarının yakalanması için tüm kesimlerin takıma destek olması çağrısı yaptı. Çakırözer, Anadolu Ajansı Eskişehir Bürosu'nu ziyaretinde yaptığı açıklamada, tarihi başarılarla dolu Eskişehirspor'un kentin en önemli markalarından biri olduğunu bildirdi. Eskişehirspor'a maddi ve manevi desteğin her zaman üst düzeyde olması gerektiğini vurgulayan Çakırözer, şunları kaydetti:"Taraftar kültürü ve başarılarıyla futbol dünyasına ve Anadolu kulüplerine örnek olmuş Eskişehirsporumuz, ne yazık ki zor günler geçirerek TFF 1. Lig'e düştü. Ciddi ekonomik ve diğer bazı sıkıntı ve sorunlar ortaya çıktı. Geçen yılın kötü anılarını silebilmek ve yeni bir başlangıç için bu sezon takımın hedefi yine Süper Lig'e çıkmak için şampiyonluk olacak. Bu hedefe ulaşabilmek için önceliğimiz kentin kenetlenerek takımı hak ettiği yere taşıması olmalıdır. Eğer Eskişehirsporumuzu yeni başarılara kavuşmasını istiyor ve sezon sonunda şampiyon olarak görmek istiyorsak destek olmamız şart."Çakırözer, takımın en büyük gücünün tribündeki vefakar taraftarının olduğuna değinerek, "Yaz kış, yağmur çamur demeden tribünde takımının başarılı olması için mücadele eden taraftarlarımız da zaten bu sezonun adını şimdiden 'diriliş' sezonu ilan etmiştir. Zaten Türkiye'nin en özel taraftarına sahip olduğumuzu herkes bilmektedir. Taraftarların ve kulübün başlattığı 'diriliş' mücadelesinde biz de birlik ve beraberliğimizi göstermek ve kulübümüze destek olabilmek için kombine biletimizi alarak yerimizi aldık." diye konuştu. - "Yeni stadın adı 'Atatürk Stadyumu' kalsın"Eskişehirspor'un bu sezon maçlarını oynaması planlanan yeni stadının da bir an önce tamamlanması dileğinde bulunan Çakırözer, şunları söyledi:"Eskişehirliler ve Türkiye'nin neresinde olursa olsun Eskişehirsporlular'ın stadın adının değiştirilmesine hiç de sıcak bakmadığına çok eminim. Eğer akıllarında stadın adına 'arena' koymayı düşünenler varsa bence hiç girişimde bulunmasınlar. 35 bin taraftarımızla yaşanacak yeniden Süper Lig yolculuğunda stadyumumuzun adı mutlaka 'Atatürk Stadyumu' olarak kalmalıdır. Şimdi tüm Eskişehir halkını kombinelerini almaya ve bu büyük yolculuğun bir parçası olmaya davet ediyor, takımımıza bu yolculukta başarılar diliyorum."
Çakırözer: - "Eğer Eskişehirsporumuzu yeni başarılara kavuşmasını istiyor ve sezon sonunda şampiyon olarak görmek istiyorsak destek olmamız şart"

ESKİŞEHİR (AA) - CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Süper Lig'den düştüğü için bu sezon TFF 1. Lig'de mücadele edecek Eskişehirspor'a arzulanan başarının yakalanması için tüm kesimlerin takıma destek olması çağrısı yaptı.

Çakırözer, Anadolu Ajansı Eskişehir Bürosu'nu ziyaretinde yaptığı açıklamada, tarihi başarılarla dolu Eskişehirspor'un kentin en önemli markalarından biri olduğunu bildirdi.

Eskişehirspor'a maddi ve manevi desteğin her zaman üst düzeyde olması gerektiğini vurgulayan Çakırözer, şunları kaydetti:

"Taraftar kültürü ve başarılarıyla futbol dünyasına ve Anadolu kulüplerine örnek olmuş Eskişehirsporumuz, ne yazık ki zor günler geçirerek TFF 1. Lig'e düştü. Ciddi ekonomik ve diğer bazı sıkıntı ve sorunlar ortaya çıktı. Geçen yılın kötü anılarını silebilmek ve yeni bir başlangıç için bu sezon takımın hedefi yine Süper Lig'e çıkmak için şampiyonluk olacak. Bu hedefe ulaşabilmek için önceliğimiz kentin kenetlenerek takımı hak ettiği yere taşıması olmalıdır. Eğer Eskişehirsporumuzu yeni başarılara kavuşmasını istiyor ve sezon sonunda şampiyon olarak görmek istiyorsak destek olmamız şart."

Çakırözer, takımın en büyük gücünün tribündeki vefakar taraftarının olduğuna değinerek, "Yaz kış, yağmur çamur demeden tribünde takımının başarılı olması için mücadele eden taraftarlarımız da zaten bu sezonun adını şimdiden 'diriliş' sezonu ilan etmiştir. Zaten Türkiye'nin en özel taraftarına sahip olduğumuzu herkes bilmektedir. Taraftarların ve kulübün başlattığı 'diriliş' mücadelesinde biz de birlik ve beraberliğimizi göstermek ve kulübümüze destek olabilmek için kombine biletimizi alarak yerimizi aldık." diye konuştu.

- "Yeni stadın adı 'Atatürk Stadyumu' kalsın"

Eskişehirspor'un bu sezon maçlarını oynaması planlanan yeni stadının da bir an önce tamamlanması dileğinde bulunan Çakırözer, şunları söyledi:

"Eskişehirliler ve Türkiye'nin neresinde olursa olsun Eskişehirsporlular'ın stadın adının değiştirilmesine hiç de sıcak bakmadığına çok eminim. Eğer akıllarında stadın adına 'arena' koymayı düşünenler varsa bence hiç girişimde bulunmasınlar. 35 bin taraftarımızla yaşanacak yeniden Süper Lig yolculuğunda stadyumumuzun adı mutlaka 'Atatürk Stadyumu' olarak kalmalıdır. Şimdi tüm Eskişehir halkını kombinelerini almaya ve bu büyük yolculuğun bir parçası olmaya davet ediyor, takımımıza bu yolculukta başarılar diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.