pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Milletvekili Bilgin Ve Soluk'tan Çiftçi'ye Ziyaret

28.03.2017 - 17:28, Güncelleme: 28.03.2017 - 17:28
 

Milletvekili Bilgin Ve Soluk'tan Çiftçi'ye Ziyaret

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin ve Mehmet Habip Soluk, Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi'yi makamında ziyaret etti. Halk oylaması...

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin ve Mehmet Habip Soluk, Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi'yi makamında ziyaret etti. Halk oylaması çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Bilgin ve Soluk, Başkan Çiftçi ile de bir araya geldi. AK Parti Gürün İlçe Teşkilatının da katıldığı ziyarette konuşan Bilgin, Gürün ilçesinin genç ve vizyon sahibi bir belediye başkanına sahip olduğunu söyledi. Çalışmaları hakkında Çiftçi'den bilgi alan Bilgin, halk oylamasında yapılacak anayasa değişikliğiyle birlikte Türkiye'nin, Sivas'ın ve Gürün'ün kazanacağını kaydetti. Ziyaretinden dolayı AK Parti Sivas Milletvekili Habib Soluk ve Hilmi Bilgin'e teşekkür eden Belediye Başkanı Nami Çiftçi ise "Gürün'e daha güzel hizmet getirmek için hep birlikte omuz omuza çalışmalıyız." dedi.Daha sonra esnaf ziyaretinde bulunan Bilgin ve Soluk, vatandaşlardan halk oylamasında 'evet' oyu kullanmasını istedi.
SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin ve Mehmet Habip Soluk, Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi'yi makamında ziyaret etti. Halk oylaması...

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin ve Mehmet Habip Soluk, Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi'yi makamında ziyaret etti.

Halk oylaması çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Bilgin ve Soluk, Başkan Çiftçi ile de bir araya geldi. AK Parti Gürün İlçe Teşkilatının da katıldığı ziyarette konuşan Bilgin, Gürün ilçesinin genç ve vizyon sahibi bir belediye başkanına sahip olduğunu söyledi.

Çalışmaları hakkında Çiftçi'den bilgi alan Bilgin, halk oylamasında yapılacak anayasa değişikliğiyle birlikte Türkiye'nin, Sivas'ın ve Gürün'ün kazanacağını kaydetti.

Ziyaretinden dolayı AK Parti Sivas Milletvekili Habib Soluk ve Hilmi Bilgin'e teşekkür eden Belediye Başkanı Nami Çiftçi ise "Gürün'e daha güzel hizmet getirmek için hep birlikte omuz omuza çalışmalıyız." dedi.

Daha sonra esnaf ziyaretinde bulunan Bilgin ve Soluk, vatandaşlardan halk oylamasında 'evet' oyu kullanmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.