pendik escort bayan
ak

Milletvekili Babaoğlu, Hüyük'ü Ziyaret Etti

29.08.2016 - 16:38, Güncelleme: 29.08.2016 - 16:38
 

Milletvekili Babaoğlu, Hüyük'ü Ziyaret Etti

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Hüyük ilçesini ziyaret etti.Babaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Yüksel Taşkesen ile Hüyük'ün...

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Hüyük ilçesini ziyaret etti.Babaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Yüksel Taşkesen ile Hüyük'ün bazı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.Ziyaretinin ardından gazetecilere açıklama yapan Babaoğlu, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında aralıksız bir şekilde çalışmalarına devam eden gazi Meclis'in geçen hafta yoğun çalışmalarını tamamlayarak tatile girdiğini söyledi.Babaoğlu, "İlçeyi ziyarette bir taraftan projeleri yerinde inceliyoruz, bir taraftan seçim dönemleri dışında da halka söz verdiğimiz gibi bir araya gelerek sorunları dinleyip çözüm önerilerini konuşuyoruz. Bugüne kadar Hüyük'e yaptıklarımızı anlatıyoruz." ifadelerini kullandı.Babaoğlu, şöyle devam etti:"Bundan sonraki süreçte yapacaklarımızın yol haritasını çıkarıyoruz. Zorunlu kalmadıkça hemşehrilerimizin masraf yapıp Ankara'ya gelmesinin önüne geçerek yerinde veya telefonla dinleyerek sorunları çözüme ulaştıracağız, demiştik. Yaklaşık bir yılı geride bıraktık. Geçen süre zarfında koruduğumuz bu anlayışı bundan sonra da devam ettireceğiz."Babaoğlu, gelecek hafta Hüyük'te yeni gölet yapım çalışmaları için Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ve Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı yetkililerinin ilçeyi ziyarete geleceğini kaydetti.Suludere Göleti'nde incelemelerde bulunan Babaoğlu, mahalle sakinlerinin taleplerini aldı.Suludere Göleti ve Başlamış Mahallesi Göleti'nin bakım onarımı için ilgili kurumlarla görüştüğünü beliten Babaoğlu, ardından Kıreli, Burunsuz, İmrenler ve Selki Mahalleleri'ne giderek, halkla buluştu.
KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Hüyük ilçesini ziyaret etti.Babaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Yüksel Taşkesen ile Hüyük'ün...

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Hüyük ilçesini ziyaret etti.

Babaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Yüksel Taşkesen ile Hüyük'ün bazı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretinin ardından gazetecilere açıklama yapan Babaoğlu, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında aralıksız bir şekilde çalışmalarına devam eden gazi Meclis'in geçen hafta yoğun çalışmalarını tamamlayarak tatile girdiğini söyledi.

Babaoğlu, "İlçeyi ziyarette bir taraftan projeleri yerinde inceliyoruz, bir taraftan seçim dönemleri dışında da halka söz verdiğimiz gibi bir araya gelerek sorunları dinleyip çözüm önerilerini konuşuyoruz. Bugüne kadar Hüyük'e yaptıklarımızı anlatıyoruz." ifadelerini kullandı.

Babaoğlu, şöyle devam etti:

"Bundan sonraki süreçte yapacaklarımızın yol haritasını çıkarıyoruz. Zorunlu kalmadıkça hemşehrilerimizin masraf yapıp Ankara'ya gelmesinin önüne geçerek yerinde veya telefonla dinleyerek sorunları çözüme ulaştıracağız, demiştik. Yaklaşık bir yılı geride bıraktık. Geçen süre zarfında koruduğumuz bu anlayışı bundan sonra da devam ettireceğiz."

Babaoğlu, gelecek hafta Hüyük'te yeni gölet yapım çalışmaları için Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ve Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı yetkililerinin ilçeyi ziyarete geleceğini kaydetti.

Suludere Göleti'nde incelemelerde bulunan Babaoğlu, mahalle sakinlerinin taleplerini aldı.

Suludere Göleti ve Başlamış Mahallesi Göleti'nin bakım onarımı için ilgili kurumlarla görüştüğünü beliten Babaoğlu, ardından Kıreli, Burunsuz, İmrenler ve Selki Mahalleleri'ne giderek, halkla buluştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.