pendik escort bayan
ak

Milletvekili Babaoğlu Beyşehir'de

30.03.2017 - 11:08, Güncelleme: 30.03.2017 - 11:08
 

Milletvekili Babaoğlu Beyşehir'de

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir'de STK temsilciler ile buluştu. Milletvekili Babaoğlu, Beyşehir Belediyesi sosyal tesislerinde...

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir'de STK temsilciler ile buluştu. Milletvekili Babaoğlu, Beyşehir Belediyesi sosyal tesislerinde ağırlıklı olarak ilçede bulunan sivil toplum kuruluşu üyelerinin katıldığı toplantıda, Beyşehir için bu tür buluşmaların bundan sonra da devam edeceğini belirterek doğalgaz ve bölgeyi ilgilendiren yol çalışmaları hakkında bilgi verdi.Kıyı kenar çizgisi ve sit alanı konularında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile görüştüklerini ve gerekli tüm teknik çalışmaların yapıldığını aktaran Babaoğlu, "Beyşehir ve bazı yerleşim yerlerinin de içme suyu doğal kaynak suyundan olacak ve gölden de içme suyu alma konusunu kesmiş olacağız. Beyşehir Gölü’nün kıyılarının iyileştirilmesi için DSİ tahkimat çalışmaları yürütüyor." dedi. Toplantıya, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir'de STK temsilciler ile buluştu. Milletvekili Babaoğlu, Beyşehir Belediyesi sosyal tesislerinde...

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir'de STK temsilciler ile buluştu.

Milletvekili Babaoğlu, Beyşehir Belediyesi sosyal tesislerinde ağırlıklı olarak ilçede bulunan sivil toplum kuruluşu üyelerinin katıldığı toplantıda, Beyşehir için bu tür buluşmaların bundan sonra da devam edeceğini belirterek doğalgaz ve bölgeyi ilgilendiren yol çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kıyı kenar çizgisi ve sit alanı konularında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile görüştüklerini ve gerekli tüm teknik çalışmaların yapıldığını aktaran Babaoğlu, "Beyşehir ve bazı yerleşim yerlerinin de içme suyu doğal kaynak suyundan olacak ve gölden de içme suyu alma konusunu kesmiş olacağız. Beyşehir Gölü’nün kıyılarının iyileştirilmesi için DSİ tahkimat çalışmaları yürütüyor." dedi.

Toplantıya, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.