pendik escort bayan
ak

Milletvekili Avcı'dan Estü Rektörü Döğeroğlu'na Ziyaret

22.09.2018 - 14:18, Güncelleme: 22.09.2018 - 14:18
 

Milletvekili Avcı'dan Estü Rektörü Döğeroğlu'na Ziyaret

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu'nu...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu'nu ziyaret etti. AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Milletvekili Avcı, kısa süre önce atanan Rektör Döğeroğlu'na yeni görevi ve yeni akademik yıl için başarılar dileyerek devam eden çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı. Eskişehir'in 2013 Türk Dünyası Kültür Başkentliğinden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesiyle 2019 Türk Dünyası Eğitim Başkenti olduğunu anımsatan Avcı, Eskişehir'in eğitim ve kültür anlamında ufkunun çok açık olduğunu düşündüğünü vurguladı.Rektör Döğeroğlu'na kalem hediye eden Avcı, Eskişehir'e yeni bir vizyon getirecek ESTÜ'nün alanında uzman yeni bir rektörle büyük başarılara imza atacağını kaydetti.
ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu'nu...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu'nu ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Milletvekili Avcı, kısa süre önce atanan Rektör Döğeroğlu'na yeni görevi ve yeni akademik yıl için başarılar dileyerek devam eden çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.

Eskişehir'in 2013 Türk Dünyası Kültür Başkentliğinden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesiyle 2019 Türk Dünyası Eğitim Başkenti olduğunu anımsatan Avcı, Eskişehir'in eğitim ve kültür anlamında ufkunun çok açık olduğunu düşündüğünü vurguladı.

Rektör Döğeroğlu'na kalem hediye eden Avcı, Eskişehir'e yeni bir vizyon getirecek ESTÜ'nün alanında uzman yeni bir rektörle büyük başarılara imza atacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.