pendik escort bayan
ak

Milletvekili Avcı’dan Dernek Ziyaretleri

19.06.2018 - 14:13, Güncelleme: 19.06.2018 - 14:13
 

Milletvekili Avcı’dan Dernek Ziyaretleri

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi ile Emekliler...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi ile Emekliler Derneğini ziyaret etti. AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Milletvekili Avcı'yı Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Hacı Şahin ve şehit yakınları ile gaziler karşıladı. Burada konuşan Avcı, "Gazilerimiz ve şehit yakınları devletimize emanettir. Onları korumak, gözetmek, kollamak bizim görevimizdir." ifadelerini kullandı.Dernek Başkanı Hacı Şahin ise, şehit yakınları ve gaziler olarak Avcı'nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti aktardı.Konuşmaların ardından Avcı, şehit yakınları ve gazilerle sohbet edip, fotoğraf çektirdi.Nabi Avcı'nın ikinci durağı Eskişehir Emekliler Derneği oldu.Dernek yönetimi tarafından karşılanan Avcı, emeklilerin aldığı bayram ikramiyelerinin hayırlı olması dileklerini iletti.
ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi ile Emekliler...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi ile Emekliler Derneğini ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Milletvekili Avcı'yı Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Hacı Şahin ve şehit yakınları ile gaziler karşıladı.

Burada konuşan Avcı, "Gazilerimiz ve şehit yakınları devletimize emanettir. Onları korumak, gözetmek, kollamak bizim görevimizdir." ifadelerini kullandı.

Dernek Başkanı Hacı Şahin ise, şehit yakınları ve gaziler olarak Avcı'nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti aktardı.

Konuşmaların ardından Avcı, şehit yakınları ve gazilerle sohbet edip, fotoğraf çektirdi.

Nabi Avcı'nın ikinci durağı Eskişehir Emekliler Derneği oldu.

Dernek yönetimi tarafından karşılanan Avcı, emeklilerin aldığı bayram ikramiyelerinin hayırlı olması dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.