pendik escort bayan
ak

Milletvekili Arslan'dan Rektör Karakaya'ya Ziyaret

05.01.2018 - 17:03, Güncelleme: 05.01.2018 - 17:03
 

Milletvekili Arslan'dan Rektör Karakaya'ya Ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'yı ziyaret etti.AEÜ'den yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'yı ziyaret etti.AEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Milletvekili Arslan, Rektör Karakaya'yı ziyaretinde pilot üniversite çalışmaları hakkında bilgi aldı.Ahi Evran Üniversitesinin Yükseköğretim Kurulu tarafından pilot üniversite seçilmesi ile bölgesinde öne çıkan bir üniversite olduğunu ifade eden Karakaya, Milletvekili Arslan'ın yaptığı çalışmalar ve projelerle şehrin ve üniversitenin gelişmesine katkı sağladığını kaydetti.Üniversitenin Kırşehir'e ve bölgesine katma değer sağlamasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Arslan da başarılı çalışmalarından dolayı Rektör Karakaya’yı tebrik etti.
KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'yı ziyaret etti.AEÜ'den yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'yı ziyaret etti.

AEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Milletvekili Arslan, Rektör Karakaya'yı ziyaretinde pilot üniversite çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ahi Evran Üniversitesinin Yükseköğretim Kurulu tarafından pilot üniversite seçilmesi ile bölgesinde öne çıkan bir üniversite olduğunu ifade eden Karakaya, Milletvekili Arslan'ın yaptığı çalışmalar ve projelerle şehrin ve üniversitenin gelişmesine katkı sağladığını kaydetti.

Üniversitenin Kırşehir'e ve bölgesine katma değer sağlamasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Arslan da başarılı çalışmalarından dolayı Rektör Karakaya’yı tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.