pendik escort bayan
ak

Milletvekili Arslan, Bakan Çelik'le Görüştü

07.10.2016 - 12:08, Güncelleme: 07.10.2016 - 12:08
 

Milletvekili Arslan, Bakan Çelik'le Görüştü

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir'in tarım ve hayvancılık sektöründeki projeleri ve sorunlarıyla ilgili Gıda Tarım...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir'in tarım ve hayvancılık sektöründeki projeleri ve sorunlarıyla ilgili Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'le bir görüşme yaptığını bildirdi.Milletvekili Arslan. yaptığı yazılı açıklamada, Bakan Çelik'i makamında ziyaret ettiğini ifade ederek, kentle ilgili proje ve sorunları görüştüklerini dile getirdi.Kırşehir'in IPARD Kırsal Kalkınma Hibe Destekleri Programına dahil edilmesi talebini gündeme getirdiğini vurgulayan Arslan, şu bilgileri verdi:"Kırşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün mevcut hizmet binasının yatırım programına dahil edilerek, yerine yeni il müdürlüğü binasının yapılması, 42 ilde uygulanan, hayvancılık ve gıda işletmelerine yüzde 50 hibe desteği sağlayan IPARD Kırsal Kalkınma Hibe Destekleri Programı'na Kırşehir'in dahil edilmesini görüştüm. Et ve Süt Kurumu vasıtasıyla ilimize kombine et entegre işlem tesisinin yapılması, Kırşehir'imizin Konya Ovası Projesi'ne dahil edilmesiyle hayvancılık desteğinin de bu kapsama ele alınması hususlarında görüşmelerde bulundum."Arslan, Bakan Çelik'i Kırşehir'e davet ettiğini aktardı.
KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir'in tarım ve hayvancılık sektöründeki projeleri ve sorunlarıyla ilgili Gıda Tarım...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir'in tarım ve hayvancılık sektöründeki projeleri ve sorunlarıyla ilgili Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'le bir görüşme yaptığını bildirdi.

Milletvekili Arslan. yaptığı yazılı açıklamada, Bakan Çelik'i makamında ziyaret ettiğini ifade ederek, kentle ilgili proje ve sorunları görüştüklerini dile getirdi.

Kırşehir'in IPARD Kırsal Kalkınma Hibe Destekleri Programına dahil edilmesi talebini gündeme getirdiğini vurgulayan Arslan, şu bilgileri verdi:

"Kırşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün mevcut hizmet binasının yatırım programına dahil edilerek, yerine yeni il müdürlüğü binasının yapılması, 42 ilde uygulanan, hayvancılık ve gıda işletmelerine yüzde 50 hibe desteği sağlayan IPARD Kırsal Kalkınma Hibe Destekleri Programı'na Kırşehir'in dahil edilmesini görüştüm. Et ve Süt Kurumu vasıtasıyla ilimize kombine et entegre işlem tesisinin yapılması, Kırşehir'imizin Konya Ovası Projesi'ne dahil edilmesiyle hayvancılık desteğinin de bu kapsama ele alınması hususlarında görüşmelerde bulundum."

Arslan, Bakan Çelik'i Kırşehir'e davet ettiğini aktardı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.