pendik escort bayan
ak

Milletvekili adayının karıştığı kavgada 3 kişi yaralandı

25.05.2018 - 01:53, Güncelleme: 25.05.2018 - 01:53
 

Milletvekili adayının karıştığı kavgada 3 kişi yaralandı

SİVAS'ta, İYİ Parti'den 5'inci sıra milletvekili adayı Hüseyin Gülhan'ın da karıştığı kavgada, 3 kişi bıçakla hafif şekilde yaralanarak hastaneye...

SİVAS'ta, İYİ Parti'den 5'inci sıra milletvekili adayı Hüseyin Gülhan'ın da karıştığı kavgada, 3 kişi bıçakla hafif şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı.Olay, akşam saatlerinde İYİ Parti Sivas İl Başkanlığı'nda meydana geldi. İddiaya göre, İYİ Parti 5'inci sıra milletvekili adayı Hüseyin Gülhan ve beraberindekiler parti binasına geldi. Bir süre sonra Gülhan ve beraberindekilerle, parti binasındaki kişiler arasında kavga çıktı. Burada çıkan kavgada, Fuat Ü., Mustafa B. ve İbrahim Emre K., hafif şekilde bıçakla yaralandı. Numune Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, tedavilerinin ardından taburcu edildi.Kavgaya karışan milletvekili adayı Gülhan ile E.G, B.K.G. ve C.G. ise polis merkezine götürüldü. Tartışmanın partililer arasında milletvekili adayının sıralamadaki yeri nedeniyle çıktığı iddia edildi.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta, İYİ Parti'den 5'inci sıra milletvekili adayı Hüseyin Gülhan'ın da karıştığı kavgada, 3 kişi bıçakla hafif şekilde yaralanarak hastaneye...

SİVAS'ta, İYİ Parti'den 5'inci sıra milletvekili adayı Hüseyin Gülhan'ın da karıştığı kavgada, 3 kişi bıçakla hafif şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, akşam saatlerinde İYİ Parti Sivas İl Başkanlığı'nda meydana geldi. İddiaya göre, İYİ Parti 5'inci sıra milletvekili adayı Hüseyin Gülhan ve beraberindekiler parti binasına geldi. Bir süre sonra Gülhan ve beraberindekilerle, parti binasındaki kişiler arasında kavga çıktı. Burada çıkan kavgada, Fuat Ü., Mustafa B. ve İbrahim Emre K., hafif şekilde bıçakla yaralandı. Numune Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Kavgaya karışan milletvekili adayı Gülhan ile E.G, B.K.G. ve C.G. ise polis merkezine götürüldü. Tartışmanın partililer arasında milletvekili adayının sıralamadaki yeri nedeniyle çıktığı iddia edildi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.