pendik escort bayan
ak

Milletvekili Açıkgöz, Kozaklı'da İncelemelerde Bulundu

25.12.2017 - 18:18, Güncelleme: 25.12.2017 - 18:18
 

Milletvekili Açıkgöz, Kozaklı'da İncelemelerde Bulundu

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kozaklı ilçesinde inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Açıkgöz, Kazıklı ilçesinde Hükümet...

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kozaklı ilçesinde inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Açıkgöz, Kazıklı ilçesinde Hükümet Konağı inşaatını gezerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.Ziyaret programında tadilat çalışmaları yapılan Kazıklı Spor Salonunda incelemede bulunan Açıkgöz, daha sonra AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret etti. Açıkgöz, partiyi ziyaretinde yaptığı konuşmada, Kozaklı'ya yeni bir hastane yapılması için gerekli çalışmalara başlanıldığını, 7 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olacak hastane inşaatına kısa sürede başlanacağını belirtti.Kozaklı'ya yakışır modern yapılar nitelikli ve kaliteli hizmetin, 15 yıldır olduğu gibi sürekliliği için çaba sarf ettiklerini ifade eden Açıkgöz, "İlçeye yakışır hastanemizi en kısa sürede inşa edeceğiz. 'Hedef 2023 Güçlü Türkiye' sloganıyla çıktığımız kutlu yolda Nevşehir'imizin de kalkınması, gelişmesi, büyümesi için çalışıyoruz." dedi.
NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kozaklı ilçesinde inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Açıkgöz, Kazıklı ilçesinde Hükümet...

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kozaklı ilçesinde inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Açıkgöz, Kazıklı ilçesinde Hükümet Konağı inşaatını gezerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Ziyaret programında tadilat çalışmaları yapılan Kazıklı Spor Salonunda incelemede bulunan Açıkgöz, daha sonra AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Açıkgöz, partiyi ziyaretinde yaptığı konuşmada, Kozaklı'ya yeni bir hastane yapılması için gerekli çalışmalara başlanıldığını, 7 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olacak hastane inşaatına kısa sürede başlanacağını belirtti.

Kozaklı'ya yakışır modern yapılar nitelikli ve kaliteli hizmetin, 15 yıldır olduğu gibi sürekliliği için çaba sarf ettiklerini ifade eden Açıkgöz, "İlçeye yakışır hastanemizi en kısa sürede inşa edeceğiz. 'Hedef 2023 Güçlü Türkiye' sloganıyla çıktığımız kutlu yolda Nevşehir'imizin de kalkınması, gelişmesi, büyümesi için çalışıyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.