pendik escort bayan
ak

"Milletimizin Ferasetiyle, Yepyeni Aşamalara Doğru Yürüyoruz"

17.08.2018 - 16:08, Güncelleme: 17.08.2018 - 16:08
 

"Milletimizin Ferasetiyle, Yepyeni Aşamalara Doğru Yürüyoruz"

Esenler Mihmandar Gençlik üyeleri, Amerika mallarının boykot edilmesi etkinliği düzenledi - Eski Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak:- "Çıkartılan her zorluğa karşı milletimizin ferasetiyle ülkemizin ve insanımızın gücüyle yepyeni aşamalara doğru yürüy

İSTANBUL (AA) - Eski Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, "Çıkarılan her zorluğa karşı milletimizin ferasetiyle ülkemizin ve insanımızın gücüyle yepyeni aşamalara doğru yürüyoruz. F-35'leri de vermeyeceklerini söylüyorlar, o zaman da yerli savaş uçağımızı yapacağız. Uçak gemimizi yapacağız ve silahlarımızı yapmaya devam edeceğiz." dedi.Bak, Esenler Mihmandar Gençlik üyelerinin Dörtyol Meydanı'nda düzenlediği, Amerika mallarının boykot edilmesi etkinliğinde yaptığı konuşmada, ABD'nin yaptırımları karşısında Türk milletinin hiçbir zaman boyun eğmeyeceğini söyledi. ABD'ye seslenen Bak, "Türkiye'yi müttefikiniz olarak görüyordunuz, bu müttefikinize başlattığınız ekonomik ambargo yaklaşımı doğru bir yaklaşım mı, müttefiklik hukukuna sığar mı? Hiç kimse unutmasın ki bu millet, bir araya geldiği ve sarıldığı zaman hiçbir gücün karşısında boyun eğmez, diz çökmez. Bunu hiçbir zaman unutmayalım." dedi. Türkiye'nin kendi insansız hava aracını yaptığını anlatan Bak, "Silahlı insansız hava araçlarımızla terörle etkili bir şekilde mücadele ediyoruz. Çıkartılan her zorluğa karşı milletimizin ferasetiyle ülkemizin ve insanımızın gücüyle yepyeni aşamalara doğru yürüyoruz. F-35'leri de vermeyeceklerini söylüyorlar, o zaman biz de yerli savaş uçağımızı yapacağız. Uçak gemimizi yapacağız ve silahlarımızı yapmaya devam edeceğiz." dedi. - "Kapı kapı dolaşıp, halkımızı Amerikan mallarını boykot etmeye çağıracağız"Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu da Amerikan menşeli hiçbir ürünü evlerine ve belediye olarak tesislerine sokmayacaklarını anlatarak, "Bugün bu milletin önünde başkomutanımızın yanında olmaya söz veriyoruz." diye konuştu.Mihmandar Gençlik adına açıklama yapan Abdüssamed Aktan ise ABD'nin başka ülkelere ve Türkiye'ye yönelik uygulamalarına sessiz kalmayacaklarını belirterek, şunları kaydetti:"Trump, geleceğimizi gasbetmene daha fazla izin vermeyeceğiz. Biz Esenler gençleri olarak seni ve Amerikan mallarını boykot ediyoruz. Yaptığın oyunlara karşı Sayın Cumhurbaşkanımız gereken ekonomik tedbirleri aldı ve tersine çevirdi. Döviz kuru üzerinden başlatılan ekonomik saldırıya karşı tek yürek olduk. Sayın Cumhurbaşkanım, gençler olarak mesajını aldık. 15 Temmuz'da nasıl yanındaysak, yine yanındayız. Sonuna kadar seninleyiz."15 Temmuz darbesinde milletçe tankların önünde durduklarına dikkati çeken Aktan, "Topların, uçakların, namluların karşısında dimdik durduk. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki bugün de doların, kurun, enflasyonun, faizin ve haksızlıkların karşısında aynı kararlılıkla durmaya devam edeceğiz. Ekonomik özgürlük savaşını, Amerikan mallarını boykot ederek, dik duruşumuzla kazanacağız. Atalarımızdan aldığımız manevi güçle, duvar gibi, karşında dimdik duran bir gençlik var Esenler'de. Kapı kapı dolaşıp, hiç yılmadan tüm halkımızı Amerikan mallarını boykot etmeye çağıracağız." dedi.
Esenler Mihmandar Gençlik üyeleri, Amerika mallarının boykot edilmesi etkinliği düzenledi - Eski Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak:- "Çıkartılan her zorluğa karşı milletimizin ferasetiyle ülkemizin ve insanımızın gücüyle yepyeni aşamalara doğru yürüy

İSTANBUL (AA) - Eski Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, "Çıkarılan her zorluğa karşı milletimizin ferasetiyle ülkemizin ve insanımızın gücüyle yepyeni aşamalara doğru yürüyoruz. F-35'leri de vermeyeceklerini söylüyorlar, o zaman da yerli savaş uçağımızı yapacağız. Uçak gemimizi yapacağız ve silahlarımızı yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Bak, Esenler Mihmandar Gençlik üyelerinin Dörtyol Meydanı'nda düzenlediği, Amerika mallarının boykot edilmesi etkinliğinde yaptığı konuşmada, ABD'nin yaptırımları karşısında Türk milletinin hiçbir zaman boyun eğmeyeceğini söyledi.

ABD'ye seslenen Bak, "Türkiye'yi müttefikiniz olarak görüyordunuz, bu müttefikinize başlattığınız ekonomik ambargo yaklaşımı doğru bir yaklaşım mı, müttefiklik hukukuna sığar mı? Hiç kimse unutmasın ki bu millet, bir araya geldiği ve sarıldığı zaman hiçbir gücün karşısında boyun eğmez, diz çökmez. Bunu hiçbir zaman unutmayalım." dedi.

Türkiye'nin kendi insansız hava aracını yaptığını anlatan Bak, "Silahlı insansız hava araçlarımızla terörle etkili bir şekilde mücadele ediyoruz. Çıkartılan her zorluğa karşı milletimizin ferasetiyle ülkemizin ve insanımızın gücüyle yepyeni aşamalara doğru yürüyoruz. F-35'leri de vermeyeceklerini söylüyorlar, o zaman biz de yerli savaş uçağımızı yapacağız. Uçak gemimizi yapacağız ve silahlarımızı yapmaya devam edeceğiz." dedi.

- "Kapı kapı dolaşıp, halkımızı Amerikan mallarını boykot etmeye çağıracağız"

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu da Amerikan menşeli hiçbir ürünü evlerine ve belediye olarak tesislerine sokmayacaklarını anlatarak, "Bugün bu milletin önünde başkomutanımızın yanında olmaya söz veriyoruz." diye konuştu.

Mihmandar Gençlik adına açıklama yapan Abdüssamed Aktan ise ABD'nin başka ülkelere ve Türkiye'ye yönelik uygulamalarına sessiz kalmayacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Trump, geleceğimizi gasbetmene daha fazla izin vermeyeceğiz. Biz Esenler gençleri olarak seni ve Amerikan mallarını boykot ediyoruz. Yaptığın oyunlara karşı Sayın Cumhurbaşkanımız gereken ekonomik tedbirleri aldı ve tersine çevirdi. Döviz kuru üzerinden başlatılan ekonomik saldırıya karşı tek yürek olduk. Sayın Cumhurbaşkanım, gençler olarak mesajını aldık. 15 Temmuz'da nasıl yanındaysak, yine yanındayız. Sonuna kadar seninleyiz."

15 Temmuz darbesinde milletçe tankların önünde durduklarına dikkati çeken Aktan, "Topların, uçakların, namluların karşısında dimdik durduk. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki bugün de doların, kurun, enflasyonun, faizin ve haksızlıkların karşısında aynı kararlılıkla durmaya devam edeceğiz. Ekonomik özgürlük savaşını, Amerikan mallarını boykot ederek, dik duruşumuzla kazanacağız. Atalarımızdan aldığımız manevi güçle, duvar gibi, karşında dimdik duran bir gençlik var Esenler'de. Kapı kapı dolaşıp, hiç yılmadan tüm halkımızı Amerikan mallarını boykot etmeye çağıracağız." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.